• Moeilijkheidsgraad 2 - Gemiddeld

Probeer in te breken in de zwaar bewaakte Postkamer

Stap op de eerste verdieping één van onze Break-In Rooms binnen. Door middel van puzzelen en audiofragmenten sluipen jullie van de ene naar de andere ruimte. Samenwerken is een belangrijke vaardigheid voor deze activiteit. De Break-In Rooms is dus een ideale activiteit voor jou en je team.

De Postkamer

We gaan terug naar het jaar 1908. De tijd van de VOLT-fabriek. Een fabriek welke aan de wieg stond van de ontwikkelingen op het gebied van gloeilampen en beeldbuizen. Aan de lopende band werden hier door meer dan 10.000 werknemers duizenden beeldbuizen en een tienvoud aan gloeilampen geproduceerd.
Zoals elk bedrijf kreeg ook de fabriek veel post. Maar ook post met veel onschatbare waarde wat niet zomaar voor iedereen bestemd was. Dat was dan voor het Voltcomplex ook een reden om een eigen postkamer te hebben waar de post binnen kwam en verstuurd werd. De postman was degene die verantwoordelijk was voor het sorteren en bijhouden van de post.
Deze baan is echter niet voor iedereen weggelegd, lukt het jullie om de postman te misleiden en in te breken in deze zwaar bewaakte Postkamer?

Let op

Let op: voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap!

Adviesleeftijd 16+

Extra informatie

Met meer dan 8 personen? Dan kunnen we jullie gezelschap verdelen over meerdere kamers. Neem telefonisch contact op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen