013 580 00 07

Break-In Room ‘De Bankier’

Reserveren Break-In Room ‘De Bankier’
Is verplicht
Is verplicht
15.50 p.p
Selecteer 4 tot maximaal 4 personen voor deze activiteit

Wegens de corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Probeer in te breken in de zwaar bewaakte bank van de Voltfabriek.

Stap op de eerste verdieping één van onze Break-In Rooms binnen. Door middel van puzzelen en audiofragmenten sluipen jullie van de ene naar de andere ruimte. Samenwerken is een belangrijke vaardigheid voor deze activiteit. De Break-In Rooms is dus een ideale activiteit voor jou en je team.

De Bankier
In De Voltage was vroeger sinds 1908 de Voltfabriek gevestigd. Een fabriek welke aan de wieg stond van de ontwikkelingen op het gebied van gloeilampen en beeldbuizen. Aan de lopende band werden hier door meer dan 10.000 werknemers duizenden beeldbuizen en een tienvoud aan gloeilampen geproduceerd. Net als vandaag de dag worden er in deze producten veel kostbare edelmetalen gebruikt zoals Platina, Goud, Zilver, Wolfraam. Iets wat niet in het centraal magazijn op de plank kan liggen. Daarom had het Voltcomplex een eigen zwaar bewaakte bank. De Bankier was verantwoordelijk voor al deze kostbaarheden. Een verantwoordelijke baan, want niet iedereen wilde werken voor zijn geld..
Moeilijkheidsgraad 2

Voor onze Escape Rooms en Break In Rooms werken wij met 4 verschillende moeilijkheidsgraden, deze kunt u bij de kamer zelf vinden. Deze zijn gebaseerd op de ontsnappingspercentages. Houd er rekening mee dat de moeilijkheid door iedereen anders ervaren kan worden.
Moeilijkheidsgraad 1 = makkelijk
Moeilijkheidsgraad 2 = gemiddeld
Moeilijkheidsgraad 3 = moeilijk
Moeilijkheidsgraad 4 = erg moeilijk

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Veelgestelde vragen

//

Wij zijn met minder dan 4 personen, is deze activiteit dan nog steeds mogelijk?

Deze activiteit is dan nog steeds mogelijk, echter betaald u voor 4 personen en zal de moeilijkheidsgraad net iets hoger liggen. De kamers zijn tenslotte gemaakt voor minimaal 4 personen.

//

Hoeveel personen kunnen er maximaal in deze kamer?

In deze kamer kunnen er maximaal 8 personen tegelijk.

//

Wij hebben iemand onder de 16 jaar in ons gezelschap, mag diegene dan wel meedoen aan deze activiteit?

Natuurlijk, wij brengen enkel een adviesleeftijd naar buiten voor deze activiteit. Dit advies is dan ook niet bindend. Echter is het bedoeld om teleurstelling te voorkomen.

//

Ons gehele gezelschap is onder de 16 jaar is het spelen van deze activiteit dan wel mogelijk?

Het is dan nog steeds mogelijk om deze activiteit te spelen. Wij brengen dit advies naar buiten i.v.m. de moeilijkheidsgraad en om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Indien je toch graag deze activiteit wilt spelen is dit zeker mogelijk. Hou er alleen rekening mee dat er ten allen tijden iemand van 18 jaar of ouder moet meekomen naar De Voltage aangezien er akkoord gegaan dient te worden met de algemene voorwaarden waaronder het enige risico. Deze verklaring mag alleen getekend worden door iemand die 18 jaar of ouder is.

//

Hoelang duurt deze activiteit?

Wij plannen 60 minuten in voor deze activiteit, dit is inclusief uitleg. Hiervan heeft u 45 minuten om in te breken.

//

Kan ik ten alle tijden uit de kamer?

Ja dit is mogelijk, spreek met de begeleider een signaal af voor je de kamer in gaat. Indien je dit signaal naar de camera doet dan zal hij de deur vanaf buiten open maken.

//

Mag ik zelf de kamer kiezen?

Natuurlijk, dit kunt u bij het reserveren doen. Hou er rekening mee dat dit natuurlijk wel op basis van beschikbaarheid is.

//

Wat is het verschil met een Escape Room?

In plaats van het uitbreken van 1 kamer dient u door meerdere ruimtes te gaan en in te breken.