0135800007

Botsautovoetbal

Vanaf € 9.50 pp
Reserveren Botsautovoetbal
Is verplicht
Is verplicht
9.50 pp
€9.50 (Prijs pp)
Selecteer8 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

LET OP! Deze activiteit kunt u niet online boeken

Botsen en voetballen, een ideale combinatie!

Als enige in Nederland biedt De Voltage deze activiteit aan: botsautovoetbal! In twee teams gaan jullie de strijd aan, bewapend met botsauto’s en teamwork proberen jullie te scoren. Geen voetenwerk, geen kopballen en je mag al zeker geen hands maken, de botsauto vertolkt wat jij normaliter met je voeten wil doen!

Let op: voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap!

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

Voor de activiteit Botsautovoetbal hanteren wij een minimale leeftijd van 10 jaar.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

Voor de Botsautovoetbal is de minimale lengte van 1,50 meter verplicht.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Ja, deze activiteit is exclusief voor jouw gezelschap. Er zullen dus geen andere gasten mee doen aan deze activiteit.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Dat is afhankelijk van de groepsgrootte, we wisselen immers steeds door. Voor aantallen tussen de 8 en 13 deelnemers hanteren wij 30 minuten speeltijd. Tussen de 14 en 17 deelnemers hanteren wij 45 minuten speeltijd en ben je met 18 deelnemers of meer dan hanteren wij 60 minuten speeltijd.

//

Wij zijn niet met het minimale aantal personen, kunnen wij deze activiteit dan nog doen?

Het is helaas niet mogelijk om deze activiteit met minder dan 8 personen te doen, dit is omdat er anders te veel botsauto’s stilstaan in het veld waardoor het de speelervaring enorm beïnvloedt.