013 580 00 07

Botsautovoetbal

Reserveren Botsautovoetbal
Is verplicht
Is verplicht
8.50 p.p
Selecteer 8 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Wegens de corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Botsen en voetballen, een ideale combinatie!

Als enigste in Nederland biedt De Voltage deze activiteit aan: botsautovoetbal! In twee teams gaan jullie de strijd aan, bewapend met botsauto’s en teamwork proberen jullie te scoren. Geen voetenwerk, geen kopballen en je mag al zeker geen hands maken, de botsauto vertolkt wat jij normaliter met je voeten wil doen!

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Veelgestelde vragen

//

Hoe groot dien ik te zijn voor deze activiteit?

Voor Botsautovoetbal dien je minimaal 1,50m te zijn.

//

Hoelang duurt deze activiteit?

Dat is afhankelijk van de groepsgrootte, we wisselen immers steeds door. Voor aantallen tussen de 8 en 13 deelnemers hanteren wij 30 minuten, tussen de 14 personen en 17 personen is dit 45 minuten. Bent u met 18 deelnemers of meer dan hanteren wij een uur.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Ja, deze activiteit is exclusief voor uw gezelschap. Uiteraard zorgen wij voor een ervaren scheidsrechter.

//

Wij zijn niet met minimaal 8 deelnemers, is deze activiteit dan nog steeds mogelijk?

Nee, dan is deze activiteit helaas niet mogelijk. Er zouden dan teveel lege botsauto’s op de baan blijven staan waardoor dit uw spelervaring beïnvloedt.