0135800007

Arrowshooter

Vanaf € 11.50 pp
Reserveren Arrowshooter
Is verplicht
Is verplicht
11.50 pp
€11.50 (Prijs pp)
Selecteer2 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

LET OP! Deze activiteit kunt u niet online boeken

Schiet als Robin Hood in een echte Ridderzaal!

Kom binnen en betreed de ridderzaal van Arrowshooter. In de verte, onder de vlaggen van vele koninkrijken staan 5 shooting ranges klaar. Dan is het tijd om plaats te nemen en te concentreren op de roos. Gaat jou het lukken hem te raken?

Let op: voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap!

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

Voor de activiteit Arrowshooter hanteren wij een minimale leeftijd van 8 jaar.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

Voor Arrowshooter is de minimale lengte van 1,35 meter verplicht.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Ja, deze activiteit is exclusief voor jouw gezelschap. Er zullen dus geen andere gasten mee doen aan deze activiteit.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Dit is geheel afhankelijk van de groepsgrootte, we wisselen immers steeds door. Voor aantallen tussen de 2 en 13 personen hanteren wij 30 minuten speeltijd. Voor aantallen tussen de 13 en 24 personen hanteren wij 45 minuten speeltijd. Tussen de 25 personen en 35 personen heb je 60 minuten speeltijd. Indien u groep boven de 35 personen is zullen wij de groep opsplitsen in meerdere groepen.