013 580 00 07

Graffiti art

Reserveren Graffiti art
Is verplicht
Is verplicht
40 p.p
Selecteer 10 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Tijdens de graffitiworkshop ontdekt u uw creatieve kant en werkt u samen aan één kunstwerk.

Tijdens de workshop wordt uitleg gegeven over verschillende spuittechnieken en effecten, het inkleuren van vlakken en maken van kleuroverlopen, het opzetten en uitwerken van letters en de veiligheid en het gebruik van de spuitbussen. Vervolgens kan er gezamenlijk een thema, logo, kreet of slogan uitgewerkt worden. Het aantal begeleiders bij de workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers. Wij zorgen voor beschermende kleding (overalls, mouw- en schoenbescherming, handschoenen en mondkapjes).

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.