0135800007

Discodansen

Vanaf € 33 pp
Reserveren Discodansen
Is verplicht
Is verplicht
33 p.p
€33 (Prijs p.p.)
Selecteer 10 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Zet je Afropruik op en doe de boogie met deze swingende workshop!

Leer de leukste soul walks en John Travolta moves. Herleef de disco-tijden met Jackson five, Kool&TheGang, Spargo en KC & the Sunshine band. Garantie voor FUN met de overbekende disco hits! Geschikt voor een gemengd publiek of vrijgezellen (m/v)-groepen. Inclusief het gebruik van glitter jaren ’70 broeken en shirts, party-spullen, als pruiken, duivelsoortjes, boa’s enzovoort. Leuke gadget voor iedereen die meedoet en een cadeautje voor de eventuele hoofdpersoon.

Inclusief leuke disco gadget.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.