0135800007

Buikdansen

Vanaf € 33 pp
Reserveren Buikdansen
Is verplicht
Is verplicht
33 p.p
€33 (Prijs p.p.)
Selecteer 1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Ontdek je sensuele kanten in deze dans en maak plezier met elkaar met deze inspirerende workshop!

Na een warming up voor je hele lichaam leer je heupbewegingen, sierlijke armbewegingen en verschillende basisbewegingen uit de buikdans. Een verrijking voor je danskunst. Tussendoor leer je leuke weetjes over de gevarieerde cultuur van het Midden-Oosten waar deze mooie dans vandaan komt. Deze workshop staat garant voor losse heupen, cultuur en gezelligheid! Ook goed te doen voor mannen en vrouwen en jong en oud. Is het voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen? Dan is er een speciaal moment in de workshop waarin wordt stilgestaan bij het komende huwelijk en waarbij alle vriendinnen een goede tip of wens kunnen geven aan de bruid. Dit is een mooi moment met vriendinnen onder elkaar.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.