013 580 00 07

Bollywood dansen

Reserveren Bollywood dansen
Is verplicht
Is verplicht
32.50 p.p
Selecteer 10 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

In deze workshop leer je de fijne kneepjes van de Bollywooddans en maak je kennis met de vrolijkheid ervan.

‘Bollywood’ komt van ‘Bombay’ gecombineerd met ‘Hollywood’. Bollywood is de populaire dans uit de Indiase films. De dans komt voort uit de bewegingen uit de oud-indiase tempeldans vermengd met vele populaire moderne dansmoves uit bijvoorbeeld hiphog en bellydance. Er wordt gestart met rustige typisch Indiase handhoudingen (mudra’s) en de warming-up, waarna je flink aan het dansen gaat. Kies voor deze aanstekelijke en energieke workshop! Geweldige aanvulling voor cultureel feest of vrijgezellenfeest.

Inclusief: rokken, sari’s, muntjessjaaltje en bindi’s, stip op ’t voorhoofd :-)

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.