0135800007

Percussie

Vanaf € 21.50 pp
Reserveren Percussie
Is verplicht
Is verplicht
21.50 p.p
€21.50 (Prijs p.p.)
Selecteer 20 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Tijdens de workshop Percussie maak je samen muziek op verschillende slaginstrumenten!

Muziek maken en samenwerken staan centraal in deze swingende workshop Percussie. In anderhalf uur tijd wordt er samen een muziekstuk ingestudeerd met behulp van slaginstrumenten.

De workshop Percussie draagt bij aan een gevoel van saamhorigheid. Dit maakt de workshop ideaal voor een bedrijfsfeest, maar ook voor families of vrijgezellenfeesten!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.