0135800007

Masterclass wijnproeven

Vanaf € 35 pp
Reserveren Masterclass wijnproeven
Is verplicht
Is verplicht
35 p.p
€35 (Prijs p.p.)
Selecteer 10 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Een workshop van hoge klasse georganiseerd door Dare Wines

De oprechte liefde voor wijn geeft hem het werkplezier en de uitdaging om dit met zoveel mogelijk mensen te delen. Aanstekelijke enthousiasme, het delen van zijn grote kennis en een onvergetelijke indruk achterlaten zijn de keywords. Gezellig met vrienden, collega’s of familie een `diepe duik in het glaasje` in de wereld van wijn.

Let op: minimaal 18 jaar of ouder.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!