Bierproeverij

Als je op zoek bent naar een leuke, gezellige en lekkere activiteit voor jullie personeelsavond, jubileum, vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest dan zit je bij de Voltage helemaal goed. Wij verzorgen bierproeverijen voor elke gelegenheid en naar smaak van iedereen! Wij serveren de “Variatie maakt de combinatie” Laat jullie verrassen door deze proeverij waar de bieren zeer gevarieerd zijn, geniet van een uitlopend bereik aan bieren. Zodat iedere liefhebber aan zijn trekken komt.

  • Minimaal aantal personen: 10
  • Minimale leeftijd: 18
€ 27,50 p.p.
Totaalprijs:
  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

Onze bierkenner, de drijvende kracht, is met een neus voor heerlijke bieren onze expert. Zo ontwikkelen zichzelf in de kunst van het bierproeven en het prikkelen van het gezelschap met een groot aanbod van verschillende bieren, met hun verschillende smaken en geuren. Het doel is het creëren van een onvergetelijke avond met een heerlijk smaakpalet van bieren en haar kennis en enthousiasme over bier zo over te brengen dat ieder wild wordt van de verleidingen die bier te bieden heeft.

“Bierproeven doe je met (je) gevoel”

Er zijn zoveel verschillende ingrediënten die de bieren uniek maken, dit samen met jouw persoonlijke beleving, smaak en mening vormen de favoriet(en).

Wat bieden we aan?

Een geheel verzorgd moment waar wij jullie gezelschap meenemen in de wereld van het bierproeven. We gaan leren hoe we moeten proeven, houden onze bevindingen bij op een proefformulier onder vergezelling van kleine verhalen met feitjes en leuke weetjes over bier en over de bieren die je op dat moment aan het proeven bent. Ga zitten en geniet. Proost!