Afrikaanse Dans

Dans is ongelooflijk belangrijk binnen de Afrikaanse cultuur. Elke gelegenheid, elke gebeurtenis wordt aangegrepen om te dansen. En als er gedanst wordt, doet iedereen mee! Afrikaanse dans is een hele energieke vorm van dans. De nadruk ligt op dansplezier, de wisselwerking tussen ritme en dans en het voluit en actief bewegen van je hele lichaam. In deze workshop maak je, onder de bezielende leiding van de uit Ghana afkomstige danseres, kennis met de Afrikaanse dans. In traditionele kledij, meegebracht uit haar moederland, leidt ze je binnen in de danscultuur van Ghana. Een uitbundige manier van bewegen, die je vrolijk stemt en ook nog eens goed is voor conditie en spieren.

  • Minimaal aantal personen: 10
  • Minimale leeftijd: Alle
€ 22,00 p.p.
Totaalprijs:
  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

Afrikaanse dans met arrangement

Afrikaanse dans is een leuke workshop te combineren met een arrangement. Zo heeft u een afwisselend dagje uit bij De Voltage vol met plezier.

Eten en drinken bij Afrikaanse dans

Van al dat swingen met de heupen kun je best wel eens trek krijgen. Dan heeft De Voltage de leukste en lekkerste maaltijd voor u: steengrillen. Tijdens steengrillen krijgt u verschillende soorten vlees, bijgerechten, sausjes en ander lekkers. Daarnaast kun je tijdens steengrillen uitgebreid napraten over de Afrikaanse dans workshop. Maak de dag helemaal compleet met Afrikaanse dans met steengrillen.