Werken bij

01-06-2017 Op dit moment zijn wij voor Volt Kids Adventure naar Collega's :

Ben jij op zoek naar een leuke en gezellige bijbaan voor ons nieuw speelparadijs? Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste en gastgerichte collega's voor onze kinderspeeltuin Voltkids.

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Vandaag weten weer veel kinderen gekleed als prinses of ridder ons speelparadijs te vinden! Jij kan als geen ander de kinderen vermaken en weet goed in te spelen op de verschillende leeftijden. Jij biedt op een enthousiaste en spontane manier horeca aan, aan onze gasten. Entertainment en gastvrijheid zijn kwaliteiten die jij beheerst. Doordat jij extrovert bent en een echte kindervriend bent weet jij de ouders en kinderen telkens weer een fijn gevoel te bezorgen.

Wat heb jij te bieden als horeca/entertainment medewerker? Je hebt ervaring of affiniteit met horeca en entertainment. Flexibel, gastgericht en enthousiast zijn eigenschappen die jij als medewerker en kindervriend ten volste bezit. Je bent communicatief vaardig en houdt van gezelligheid. Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar kevin@devoltage.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

20-06-2017 Op dit moment zijn wij voor De Voltage Indoor Entertainment naar Collega's :

Ben jij op zoek naar een leuke en gezellige bijbaan in de horeca? Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste en gastgerichte werknemers voor onze horeca afdeling binnen De Voltage. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Bij binnenkomst bespreek je het scenario met de horecamanager, het draaiboek voor deze drukke maar gezellige dag! Vandaag ben jij het visitekaartje van het bedrijf en biedt jij op een enthousiaste en spontane manier horeca aan aan onze gasten. Van bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten tot kinderfeesten, jij weet precies hoe jij het mensen naar de zin kunt maken. Doordat jij extrovert bent en het horecabloed in je zit verleen jij op perfecte wijze gastvrijheid richting onze gasten. Tevens begeleidt jij met je gezellige collega’s in de avond de eetshift voor de vele groepen personen welke genieten van één van de velen buffetten binnen ons bedrijf. Na deze drukke maar gezellige werkdag praat jij onder het genot van een drankje nog even na met je collega’s van de diverse afdelingen.
Wat heb jij te bieden als horeca medewerker? Je hebt ervaring en affiniteit met horeca en bent minimaal 1 dag beschikbaar in het weekend. Flexibel, gastgericht, enthousiast en oplossingsgericht zijn eigenschappen die jij als medewerker ten volste bezit. Je bent communicatief vaardig en houdt van gezelligheid. Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar kevin@devoltage.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Open sollicititatie?

Een open sollicitatie voor een andere functie mag natuurlijk ook altijd, wellicht kan je ons overtuigen dat wij niet zonder jou kunnen! Mail ons info@devoltage.nl

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!