Vergaderen De Voltage

Actief vergaderen bij De Voltage

Bij het vergaderen van alledag kan de verveling wel eens toeslaan. Niet echt bevorderlijk voor de business. Vergaderen in een suffe vergaderruimte, waar de creativiteit en innovativiteit nauwelijks wordt gestimuleerd doet de zaken geen goed. Heb je daarom binnenkort ook een vergadering gepland en wil je eens wat anders dan de standaard vergaderruimte? Het full-service concept van De Voltage is er speciaal voor het actief vergaderen. De Voltage biedt daarmee een concept voor actief vergaderen dat uniek is in zijn soort.

Actief vergaderen: De Voltage heeft de oplossing

De Voltage biedt jou de juiste ruimtes in combinatie met verschillende indoor activiteiten om actief te vergaderen in Brabant. Elke vergaderruimte heeft een eigen sfeer en inrichting. De Voltage garandeert dan ook voor iedereen een geschikte vergader locatie. Actief vergaderen bij De Voltage is een activiteit die je daarom zeker eens moet uitproberen! Met je collega's, klanten of partners rond de tafel in een uniek ingerichte ruimte, waar creativiteit en innovativiteit wordt gestimuleerd. Neem je collega's mee in een unieke beleving waar de orde van de dag, jaarcijfers of ontwikkelingen kunnen worden besproken. Afsluitend met een indoor activiteit naar keuze. Voor onze themazalen bezoek je onze pagina zaalverhuur.

  • Unieke beleving
  • Op maar gemaakt
  • Goede service
  • Thema zalen
  • Ruimte voor 2 tot 2000 personen

Via onze website kun je meer informatie vinden over de mogelijkheden en de indoor activiteiten die De Voltage biedt. Zo heb je paintball, lasergamen, karten, escape rooms en nog veel meer. Meer dan 50 verschillende indoor activiteiten onder 1 dak!

Jouw bespreking volledig verzorgd

Vergaderen wordt bij De Voltage gecombineerd met een indoor activiteit naar keuze. Of je nu kiest voor de afwisseling met laser squash, indoor paintball of sumoworstelen: wij zorgen ervoor dat jouw vergadering van begin tot eind op rolletjes loopt. Actief vergaderen in Brabant maakt van jouw bespreking een plezierige ervaring!

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!