Speelparadijs De Voltage

Het leukste speelparadijs

In 2016 is het nieuwe speelparadijs geopend. Met 2000m² aan grote binnenspeeltuin met klimstructuur, babyzone, draaimolen, theater, workshops, minikartbaan, sportzone, grand cafe en nog veel meer is dit werkelijk een kinder spektakel. Kom dit leuke speelparadijs ontdekken met uw kinderen. Het speelparadijs is volledig met het thema ridders en prinsessen ingericht. Voor dit speelparadijs is een aparte website , het ideale kinderfeestje Tilburg is te vinden op Voltkids

FEC award voor De Voltage

De Voltage ontving de FEC award, een prijs voor het beste Family Center. Echter wil De Voltage dan ook echt voor elke leeftijd iets leuk aanbieden. Nu met het nieuwe speelparadijs kunnen ook de allerkleinste plezier maken bij De Voltage.

Kinderfeestje bij De Voltage

De Voltage heeft een kinderfeest arrangement speciaal voor de kinderen, een super leuke arrangement, gemakkelijk te combineren met het speelparadijs. Dit jaar geen kopzorgen om weer een leuk nieuw kinderfeestje te verzinnen. Bekijk het kinderfeest arrangement. Maak het uzelf gemakkelijk en kom naar De Voltage.

  • Kindvriendelijk
  • Veilig
  • Gemak
  • speelparadijs

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!