Paintball De Voltage

Indoor paintball is sensationeel

Kom indoor paintballen in de grootste hal van Europa. Bij de Voltage in Tilburg vindt je het Bullit House: een realistisch speelveld, compleet met huizen, bruggen, tanks en auto’s. Je rent er door uitgestorven straten, op zoek naar de vijand. Maar pas op! Bij het indoor paintball bestaat natuurlijk de kans dat je zelf ook geraakt wordt! Je krijgt met je team een outfit aan en gaat de strijd aan met de vijand. Bepaal vooraf je strategie en bepaal welk team het beste is.

Indoor paintball vergt concentratie en tactiek

Terwijl je listig op zoek gaat naar een slachtoffer klinkt er plotseling een schot. Je duikt op de grond en kruipt snel richting de brug. Maar de vijand heeft je al gespot en voordat je het weet bent je geraakt. Goede concentratie en tactisch inzicht komen dus zeer zeker van pas bij het indoor paintball. Vanaf zes personen kunt je al meedoen aan een potje indoor paintball. Ook zijn er arrangementen beschikbaar, waarbij je het uitje afsluit in één van onze sfeervolle horecagelegenheden. Informeer op onze website naar de mogelijkheden. of bel ons. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Paintball; uitdagend en vol actie

Een middag doorbrengen met indoor paintball is niet alleen sensationeel en spannend. Het is uitdagend en gezellig tegelijk. Je bent constant op je hoede en je gaat de strijd aan met jouw vrienden, familieleden of collega’s. Bekijk de website voor meer paintball informatie. Als je dus nog twijfelde over het bedrijfsuitje, het dagje uit met de familie of een leuke dagbesteding voor een vrijgezellenfeest, kom dan naar de Voltage in Tilburg voor een spannend potje indoor paintball! Ook aan de kinderen is bij De Voltage gedacht. Speciaal voor de kinderen is er namelijk Paintball Kids. Dit houdt in dat er extra nadruk ligt tijdens het paintball op:

  • Veiligheid
  • Uitleg wapen
  • Leuke spelvormen

Kortom, een sensationeel & uitdagend spel

Paintball is een uniek spel waarbij de strijd kan worden aangegaan met je vrienden en collega's. Mocht je nog niet overtuigd zijn of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Bij De Voltage weet je dat je goed zit. De grootste indoor activiteiten hal van Nederland. Bekijk hier alvast een stukje van de grote paintball zaal.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!