Paintball De Voltage

Indoor paintball is sensationeel

Kom indoor paintballen in de grootste hal van Europa. Bij de Voltage in Tilburg vindt u het Bullit House: een realistisch speelveld, compleet met huizen, bruggen, tanks en auto’s. U rent er door uitgestorven straten, op zoek naar de vijand. Maar pas op! Bij het indoor paintball bestaat natuurlijk de kans dat u zelf ook geraakt wordt!

Indoor paintball vergt concentratie en tactiek

Terwijl u listig op zoek gaat naar een slachtoffer klinkt er plotseling een schot. U duikt op de grond en kruipt snel richting de brug. Maar de vijand heeft u al gespot en voordat u het weet bent u geraakt. Goede concentratie en tactisch inzicht komen dus zeer zeker van pas bij het indoor paintball.

Vanaf zes personen kunt u al meedoen aan een potje indoor paintball. Ook zijn er arrangementen beschikbaar, waarbij u het uitje afsluit in één van onze sfeervolle horecagelegenheden. Informeer op onze website naar de mogelijkheden.

Paintball; uitdagend en vol actie

Een middag doorbrengen met indoor paintball is niet alleen sensationeel en spannend. Het is uitdagend en gezellig tegelijk. U bent constant op uw hoede en u gaat de strijd aan met uw vrienden, familieleden of collega’s. Bekijk de website voor meer paintball informatie.

Als u dus nog twijfelde over het bedrijfsuitje, het dagje uit met de familie of een leuke dagbesteding voor een vrijgezellenfeest, kom dan naar de Voltage in Tilburg voor een spannend potje indoor paintball!

Ook aan de kinderen is bij De Voltage gedacht. Speciaal voor de kinderen is er namelijk Paintball Kids. Dit houdt in dat er extra nadruk ligt tijdens het paintball op:

  • Veiligheid
  • Uitleg wapen
  • Leuke spelvormen
paintball

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!