Lasergamen De Voltage

Indoor lasergamen bij De Voltage

Altijd al eens willen indoor lasergamen met je vrienden, familie of collega's? De Voltage biedt dé plek om dit spectaculaire spel eens uit te proberen. Ga de strijd aan en beslis voor eens en altijd wie het beste is in een spannend potje lasergamen. In grote zalen met heftige muziek en rook die het zicht verminderen. Een van het meest succesvolle spel bij De voltage. De Voltage in Tilburg heeft het grootste indoor lasergamen park van Nederland, bestaande uit:

  • Meerdere verdiepingen
  • Rook-, licht- en geluidseffecten
  • Nieuwste lasergame systeem

Ook voor bedrijfsfeesten, familie-uitjes, kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten is indoor lasergamen bij De Voltage een leuk alternatief. De Voltage biedt een aantal arrangementen en elk feest is naar eigen wens in te vullen. Je kunt bijvoorbeeld voor je hele bedrijf een feest of congres boeken bij ons. Tot wel 2000 mensen! Kijk op de website voor de mogelijkheden.

Het beste indoor lasergamen? De Voltage heeft het!

Bij indoor lasergamen in De Voltage nemen twee teams het tegen elkaar op. Terwijl je tussen het “geweld” rent en wegduikt voor de laserstralen van de tegenstander, pak je jouw kans en richt het wapen. Je schiet en gedurende vijf seconden is de vijand uitgeschakeld! Indoor lasergamen bij de Voltage is één en al spanning en sensatie. Gegarandeerd een plezierig uitje voor iedereen! Bekijk lasergamen voor meer informatie.

Lasergamen: Eén voor allen en allen voor één

Het beste team wordt bepaald aan de hand van de individuele scores. Zorg dat je zoveel mogelijk tegenstanders raakt, want het hightech computersysteem berekent ook de individuele scores. Je probeert zo min mogelijk geraakt te worden en zo veel mogelijk mensen uit te schakelen. Is de missie ten einde, dan maakt de computer het winnende team bekend. Durf je de strijd aan in een potje indoor lasergamen? De Voltage is dé plek!

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!