Lasergamen De Voltage

Indoor lasergamen bij De Voltage

Altijd al eens willen indoor lasergamen? De Voltage biedt dé plek om dit spectaculaire spel eens uit te proberen. De Voltage in Tilburg heeft het grootste indoor lasergame park van Nederland, bestaande uit:

  • Meerdere verdiepingen
  • Rook-, licht- en geluidseffecten
  • Nieuwste lasergame systeem

Ook voor bedrijfsfeesten, familie-uitjes, kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten is indoor lasergamen bij De Voltage een leuk alternatief. De Voltage biedt een aantal arrangementen en elk feest is naar eigen wens in te vullen. Kijk op de website voor de mogelijkheden.

De perfecte indoor lasergame? De Voltage heeft het!

Bij indoor lasergamen in De Voltage nemen twee teams het tegen elkaar op. Terwijl u tussen het “geweld” rent en wegduikt voor de laserstralen van de tegenstander, pakt u uw kans en richt het wapen. U schiet en gedurende vijf seconden is uw vijand uitgeschakeld!

Indoor lasergamen bij de Voltage is één en al spanning en sensatie. Gegarandeerd een plezierig uitje voor iedereen! Bekijk lasergame voor meer informatie.

Eén voor allen en allen voor één

Zorg dat u zoveel mogelijk tegenstanders raakt, want het hightech computersysteem berekent ook de individuele scores. U probeert zo min mogelijk geraakt te worden en zo veel mogelijk mensen uit te schakelen. Is de missie ten einde, dan maakt de computer het winnende team bekend. Durft u de strijd aan in een potje indoor lasergamen? De Voltage is dé plek!

lasergamen

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!