Lasergame

Wil je ook een spannende lasergame spelen bij De Voltage in Tilburg? Je duikt, rent en rolt om laserstralen van anderen te ontwijken en schiet ondertussen zelf op spelers van de tegenpartij. Iedere rake laserstraal levert je punten op, maar als je zelf wordt geraakt, gaan er ook weer punten af. De software van de lasergame houdt dit precies bij. Aan het eind van de lasergame wordt bekend gemaakt wie het meeste punten heeft. Het team dat gezamenlijk de meeste punten heeft, wint de lasergame.Het spelletje duurt 12 minuten, meerdere keren is mogelijk tegen meerprijs.

 • Doelgroep: Volwassenen, Tieners, Kids
 • Minimaal aantal personen: 2
 • Minimale lengte: 1,10
 • Geschatte tijdsduur: 12 minuten
€ 10,00 p.p.
Totaalprijs:
 • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
 • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
 • Het grootste indoor centrum van Nederland

Last Minute Deals (klik op de aanbiedingen) Lasergame

lasergame2x

LET OP! Dit zijn lasergame last minutes, deze worden meestal pas kort van te voren zichtbaar. Alleen woensdag t/m vrijdag zijn mogelijk en dienen via de link geboekt en betaald te worden. U kunt het beste deze website in de gaten houden voor de nieuwste aanbiedingen.

Grootste lasergame area van Noord-Brabant!

De Voltage in Tilburg biedt de grootste area voor lasergame van Noord-Brabant. De area heeft meerdere verdiepingen, er zijn rook- en lichteffecten en er wordt gebruik gemaakt van het nieuwste lasergame systeem dat er bestaat! Klim over de obstakels en vind de meest ideale schuttersplek. Weet u ongezien het hele team met tegenstanders te raken? Of bent u meer de aanvallende speler, de rambo, ver achter de vijandige verdedigingslinie? Om daar uw tegenstanders te verrassen met deze onverwachte aanvalstactiek. Lasergame voor jong en oud! Zijn jij en je vrienden/collega’s/familieleden er klaar voor om de strijd aan te gaan?

Als eerste in Nederland: het nieuwe EVO-5 Laser-System van Lasermaxx

Het beste professionele lasergame systeem beschikbaar. Dankzij de combinatie van moderne technologie met gedetailleerd design is LaserMaxx Lasergame het beste professionele lasergame systeem beschikbaar. Na afloop van uw spel lasergame kunt u alle scores via dit systeem terugvinden. Zo kunt u bijvoorbeeld zien hoe vaak u iemand geraakt heeft en hoe vaak u door wie geraakt bent. Daarnaast kunt u ook uw accuracy, nauwkeurigheid van uw schoten, zien. Wie is de beste schutter van de groep? Met die eer kunt u best thuis komen. Daarnaast wint het lasergame team met gezamenlijk de meeste punten natuurlijk ook het spelletje lasergame. Gaat u voor dubbel succes tijdens uw lasergame activiteiten?

Het lasergame decor

Het gebruik van de gegeven middelen, het decor, is bij lasergame zeker aan te raden. Tijdens het spel zelf heeft u waarschijnlijk uw ogen op de tegenstander gericht. Los van dat wij het decor zo ingericht hebben omdat het ons super vet leek, is het decor ook nog eens super functioneel op deze manier. Er staan meerdere barricades opgeworpen waar goed achter verscholen kan worden. Ook is er meerdere beschutting aangebracht. Schroom dus niet om het decor te gebruiken tijdens uw spel lasergame. Het is echter niet de bedoeling om het decor te verplaatsen, laat de attributen dus vooral op hun plek staan. Het belangrijkst is dat u gaat genieten van deze grootste lasergame area. Bevalt het schieten tijdens Lasergame nou zo goed? Probeert u dan ook eens paintball of airsoft.

Vul je reservering aan:

 • Airsoft

  € 20,00 p.p.
 • Paintball 2.0 Reball ALL-INN

  € 26,00 p.p.
 • Steengrillen

  € 23,00 p.p.