Karten De Voltage

Indoor karten bij De Voltage

Houdt u van racen? Wilt u eens wat anders en vernieuwends doen met uw familie- of bedrijfsfeestje? Wanneer u voor Indoor karten bij De Voltage kiest, maakt u een uitstekende keus. Bij De Voltage kunt u namelijk karten op een spectaculaire kartbaan van:

  • 450 Meter lengte
  • Snelheden van 70 km/u
  • Fly-overs
  • Talloze bochten

Vind meer informatie over onze kartbaan op karten.

Indoor karten bij De Voltage is dus perfect als u op zoek bent naar spanning, sensatie en een hoop plezier!

Indoor karten? De Voltage in brabant is dé plek!

Na een uitgebreide instructie worden de brandvrije overalls aangetrokken, de helmen opgezet en dan gaat u op weg naar de pitstraat. Wanneer het startschot heeft geklonken voelt u zich een echte coureur. Tijdens de tien minuten durende heat giert de adrenaline en sensatie door uw lijf.

Bovendien krijgen alle deelnemers na de kartrondes een overzicht van de gereden rondetijden. Altijd leuk om te weten of u net sneller was dan uw familielid, collega etc. Er is zelfs een mogelijkheid voor een heuse prijsuitreiking, compleet met champagne! Zo kunt u het indoor karten een echt wedstrijdkarakter geven.

Veiligheid gaat voorop

De karts bij De Voltage in Tilburg zijn volledig veilig uitgerust en voorzien van driepuntsgordels en stevige rolbeugels. Ook voor kinderen vanaf tien jaar is indoor karten bij De Voltage dus een leuke mogelijkheid voor vertier!

Aan de racemonsters onder de tien jaar is ook gedacht. We hebben namelijk voor de kinderen tussen 6 en 10 karten kids. Verder hebben we ook duokarten voor wie wilt karten, maar nog niet helemaal zelfstandig durft.

De echte waaghalzen kunnen ook nog gaan driftkarten. Aan de hand van een demo worden de fijne kneepjes van driften uitgelegd. Zo beleef je een unieke kartervaring!

karten

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!