Karten

Kom karten bij de Voltage in Tilburg! Bij ons karten, met snelheden tot wel 70 kilometer, is een ervaring die je niet snel vergeet. Onze kartbaan is wel 450 meter lang, bevat een fly-over en vele bochten. Karten is zeer geschikt als team- of personeelsuitje of als sportieve uitdaging voor jezelf.

 • Doelgroep: Volwassenen, Tieners
 • Minimaal aantal personen: 2
 • Minimale lengte: 1,50
 • Geschatte tijdsduur: 10 minuten
€ 14,00 p.p.
Totaalprijs:
 • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
 • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
 • Het grootste indoor centrum van Nederland

Last Minute Deals Karten (klik op de aanbiedingen)

karten2x

karten3x

LET OP! Dit zijn karten last minutes, deze worden meestal pas kort van te voren zichtbaar. Alleen woensdag t/m vrijdag zijn mogelijk en dienen via de link geboekt en betaald te worden. U kunt het beste deze website in de gaten houden voor de nieuwste aanbiedingen.

Veiligheid bij het karten

De Voltage vindt veiligheid heel belangrijk. Daarom krijgt iedereen die gaat karten een brandvrije overal en natuurlijk een helm. Verder beschikken de karts over driepuntsgordels en rolbeugels. Zo kun je tijdens activiteiten als karten de spanning en sensatie van een echte race ervaren op een veilige manier.

Na een zorgvuldige instructie, worden de brandvrije overalls aangetrokken, de helmen opgezet en gaat men naar de pitstraat, waar de deelnemers wachten op de start van het karten. Dan volgt het startschot en even voel je je een echte coureur met al die spanning en sensatie, tijdens een tien minuten durende heat. Na afloop krijgen de coureurs een overzicht van de gereden rondetijden. Dankzij ons V.I.P. systeem wordt er een historie opgebouwd van eerder gereden heats. Met dit V.I.P. systeem kunt u uw eigen gereden resultaten tijdens het karten vergelijken met vrienden, maar ook met de maandelijkse en zelfs jaarlijkse snelste coureurs van het karten bij De Voltage.

Extra veiligheidsvoorwaarden voor karten

LET OP! het is een ieder verboden een kart te besturen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank. Daarnaast is karten met slippers niet toegestaan. Wij raden een ieder aan om goede stevige schoenen te dragen. Het dragen van een korte broek is, op eigen risico, toegestaan. Ook adviseren wij mensen met medische klachten goed te overwegen of het karten verantwoordt is. Voor de activiteiten van de Voltage dient ook een handtekening voor eigen risico te worden gezet, let op dit is alleen geldig indien iemand van boven de 18 of een begeleider van boven de 18 deze tekent.

Kinderkarten bij De Voltage

Ook kinderen kunnen komen karten bij De Voltage. Dit is speciaal voor de kinderen tussen de 6 en de 10 jaar die ook de snelheid en spanning willen ervaren. Hiervoor zijn speciale karts, speciaal voor de kinderen. Voor meer informatie over karten voor kinderen, klik op onderstaande link!

Karten voor kinderen

Duokarten bij De Voltage

Aan de hand van de baanofficial kunnen ook de allerkleinsten over de kartbaan van De Voltage knallen. Samen in een duokart kan ook ieder onder de 6 jaar, of degene die het nog niet helemaal zelfstandig aandurven, de spanning en snelheden van duokarten bij De Voltage ervaren.

Vul je reservering aan:

 • Lasergame

  € 10,00 p.p.
 • Steengrillen

  € 23,00 p.p.
 • 3 x karten rittenkaart

  € 34,00 p.p.