Karten De Voltage

Karten bij De Voltage

Zin om te gaan karten met je vrienden, familie of collega’s? Dat komt goed uit, want bij De Voltage kun je karten met hoge snelheden en veel personen tegelijk! Voor de echte waaghalzen is er zelfs driftkarten, een unieke manier van karten. Naast karten voor volwassenen hebben we ook karten kids voor de kleintjes. Ook kun je bij ons duo karten voor als je nog niet helemaal zelf durft. Wanneer je voor karten bij De Voltage kiest, maak je dus een uitstekende keus. Bij De Voltage kun je namelijk karten op een spectaculaire kartbaan van:

  • 450 Meter lengte
  • Snelheden van 70 km/u
  • Fly-overs
  • Talloze bochten

Vraag vrijblijvend je offerte aan voor het karten

Karten? De Voltage in Brabant is dé plek!

Na een warm welkom en uitgebreide instructie over het karten worden de beschermende & brandvrije overalls aangetrokken, de helmen opgezet en dan ga je op weg naar de pitstraat. Iedereen krijgt een kart toegewezen die het beste bij je past. Laat het karten beginnen! Wanneer het startschot heeft geklonken voel jij je al snel als een echte coureur want vanaf het startsein mag iedereen los. Tijdens de tien minuten durende heat giert de adrenaline en sensatie door je lijf. Je neemt het op tegen je vrienden of familie en kan geen genade tonen. Elkaar inhalen op onze racebaan is niet altijd even makkelijk. Door de soms scherpe bochten en wegversmallingen kun je het je concurrenten erg lastig maken. Je zal dus op een slimme manier moeten inhalen.

Na het karten krijgen alle deelnemers een overzicht van de gereden rondetijden. Altijd leuk om te weten of je net sneller was dan je vrienden of familie. Na het karten is er zelfs een mogelijkheid voor een heuse prijsuitreiking, compleet met champagne! Zo kun je het karten een echt wedstrijdkarakter geven.

Veiligheid staat voorop

De karts bij De Voltage in Tilburg zijn volledig veilig uitgerust en voorzien van driepuntsgordels en stevige rolbeugels. De karts zijn gekeurd en worden elke dag meerdere malen gecontroleerd. De helmen zijn gecertificeerd en de kleding is goed beschermend. Het kan door de sensatie soms wat warm zijn dus trek niet te dikke kleding aan. Tevens is bij De Voltage ook altijd eerste hulp aanwezig. Kortom, over veiligheid hoef jij je dus geen zorgen te maken. Voor kinderen vanaf tien jaar zijn er speciale karts bij De Voltage. Een leuke mogelijkheid voor een kinderfeestje!

Karten kids & Duokarten

Aan de racemonsters onder de tien jaar is ook gedacht. We hebben namelijk voor de kinderen tussen 6 en 10 karten kids. Karten kids is op dezelfde baan als het normale karten maar dan met kleinere karts. Deze karts gaan minder hard en zijn gemaakt voor de kids.Verder hebben we ook duokarten voor wie graag wilt karten, maar nog niet helemaal zelfstandig durft. Hierbij kun je met een instructeur of een ouder iemand van je eigen groep gaan karten. Net zo veilig, net zo leuk.

Driftkarten voor waaghalzen

De echte waaghalzen kunnen bij ons gaan driftkarten. Aan de hand van een demo worden de fijne kneepjes van het driften uitgelegd. Driftkarten is vooral erg populair onder de mensen die niet bang zijn om ergens tegen aan te botsen. Door de banden die de baan afbakenen, beland je niet al te hard in de kant. Driftkarten wordt uitgelegd en begeleid door professionals. Zo beleef je een unieke kartervaring!

Karten maakt je hongerig

Karten is pure sensatie en adrenaline, maar dat maakt je hongerig. Daar hebben we bij De Voltage iets voor. Zo kun je vóór of na het karten bij ons heerlijk borrelen of dineren. Van steengrillen tot een buffet en van borrelhapjes tot een compleet verzorgd diner. Hiervoor kijk je bij ons food en drinks assortiment. Zoals je ziet is alles mogelijk bij De Voltage.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!