Groepsuitje De Voltage

Groepsuitje? De Voltage biedt het!

Je vind een vrijgezellenfeest in de kroeg saai? Een familiefeest in het pretpark stond al vaker op de agenda? Kom dan met jouw groepsuitje naar De Voltage! De Voltage in Tilburg heeft alles in huis om van jouw groepsuitje een geslaagde dag te maken. Allerlei activiteiten, zoals karten, lasergamen, paintball, escape room zorgen ervoor dat je een groepsuitje vol spanning en sensatie beleeft. In het Fun Casino kun je een gokje wagen en met de hele groep kun je gezellig op de foto. Kortom: kies voor jouw groepsuitje bij De Voltage! Bekijk alle indoor activiteiten bij De Voltage.

Lekker genieten tijdens jouw groepsuitje bij De Voltage

Naast de activiteiten waar je bij de Voltage uit kunt kiezen, bieden wij nog veel meer. Zo zijn er uitstekende horecagelegenheden zoals de Brabantse bistro en een gezellige bar waar ons personeel voor live entertainment zorgt. Ook voor andere groepsuitjes is De Voltage dé plek. Wat dacht je van actief vergaderen in De Voltage? Ook jouw congres regelen wij van begin tot eind voor je. Informeer via onze website naar de vele mogelijkheden.

  • Grootste indoor entertainment
  • Groepen van 2 tot 2000 personen
  • Groepsuitje voor jong & oud

Je hebt het voor het zeggen bij een groepsuitje

Het maakt niet uit voor welk groepsuitje je naar De Voltage komt, De Voltage maakt jouw feestje op maat. Stel je eigen groepsuitje samen met onze activiteiten of bekijk samengestelde arrangementen. Er is een speciaal kinderprogramma beschikbaar en we hebben verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen. Wil je dus een gezellig groepsuitje? Kom dan naar De Voltage!

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!