Groepsuitje De Voltage

Groepsuitje? De Voltage biedt het!

U vindt een vrijgezellenfeest in de kroeg saai? Een familiefeest in het pretpark stond al vaker op de agenda? Kom dan met uw groepsuitje naar De Voltage! De Voltage in Tilburg heeft alles in huis om van uw uitje een geslaagde dag te maken.

Allerlei activiteiten, zoals karten, lasergamen, paintball, escape room zorgen ervoor dat u een groepsuitje vol spanning en sensatie beleeft. In het Fun Casino kunt u een gokje wagen en met de hele groep kunt u gezellig op de foto. Kortom: kies voor uw groepsuitje bij De Voltage! Bekijk alle activiteiten bij De Voltage.

Lekker genieten tijdens uw groepsuitje bij De Voltage

Naast de activiteiten waar u bij de Voltage uit kunt kiezen, bieden wij nog veel meer. Zo zijn er uitstekende horecagelegenheden zoals de Brabantse bistro en een gezellige bar waar ons personeel voor live entertainment zorgt.

Ook voor andere groepsuitjes is De Voltage dé plek. Wat dacht u van actief vergaderen in De Voltage? Ook uw congres regelen wij van begin tot eind voor u. Informeer via onze website naar de vele mogelijkheden.

  • Grootste indoor entertainment
  • Groepen van 2 tot 2000 personen
  • Voor jong & oud

U heeft het voor het zeggen bij een groepsuitje

Het maakt niet uit voor welk groepsuitje u naar De Voltage komt, De Voltage maakt uw feestje op maat. Er is een speciaal kinderprogramma beschikbaar en we hebben verschillende arrangementen waar u uit kunt kiezen. Wilt u dus een gezellig groepsuitje? Kom dan naar De Voltage!

groepsuitje

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!