0135800007

Voltkids feestmenu

Vanaf € 6.00 pp
Reserveren Voltkids feestmenu
Is verplicht
Is verplicht
6.00 p.p
€6.00 (Prijs p.p.)
Selecteer 1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Een menu voor de echte feestvarkens!

Na al dat spelen krijgen de kids natuurlijk honger en wat kan de honger beter stillen dan een echte feestmaaltijd? Een echte feestmaaltijd met frietjes en snacks. De energie wordt hiermee goed aangevuld. Je buikje zal weer rond zijn na de feestmaaltijd om weer gezellig samen te gaan spelen.

 

Wat zit er bij het feestmenu?

- Frietjes
- 5 kleine snackjes ( frikandelletjes en kipnuggets)

Eventueel is vegetarisch, geen varkensvlees of een andere dieetwens mogelijk. Dit dien je tijdens het reserveren door te geven!

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!