0135800007

Voltmenu

Vanaf € 6.00 pp
Reserveren Voltmenu
Is verplicht
Is verplicht
6.00 pp
€6.00 (Prijs pp)
Selecteer1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Een menu voor de echte feestvarkens!

Na al dat spelen krijgen de kids natuurlijk honger en wat kan de honger beter stillen dan een echte feestmaaltijd? Een echte feestmaaltijd met frietjes en snacks. De energie wordt hiermee goed aangevuld. Je buikje zal weer rond zijn na de feestmaaltijd om weer gezellig samen te gaan spelen.

Voor allergie informatie, klik hier: allergieënlijst

 

Wat zit er bij het feestmenu?

- Frietjes
- 5 kleine snackjes ( frikandelletjes en kipnuggets)

Eventueel is vegetarisch, geen varkensvlees of een andere dieetwens mogelijk. Dit dien je tijdens het reserveren door te geven!

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.