013 580 00 07

Steengrillen

Reserveren Steengrillen
Is verplicht
Is verplicht
24 p.p
€24 (Prijs p.p.)
Selecteer 4 tot maximaal 200 personen voor deze activiteit

Heerlijk voor na alle activiteiten!

Overheerlijk steengrillen in een van onze gethematiseerde eetzalen. De stenen worden snel warm, dus u hoeft niet lang te wachten tot het vlees gaar is.
Het standaard vleesassortiment bestaat voor 2 personen uit een schaal van maar liefst 700 gram.
Als bijgerechten worden er salades, grillgroenten, stokbrood met kruidenboter en verschillende sauzen met frites geserveerd.

Let op! Reserveren is verplicht.

Wat is het vleesassortiment?

Gekruide kip
Runderbiefstuk
Slavinken
Hamburger
Shoarmavlees ( varken)
Brusselse Kalkoen
Varkensoesters

Wat is het vleesassortiment zonder varkensvlees?
Runderbiefstuk
Runder hamburger
Kipfilet tuinkruidenmarinade
Kalkoenfilet grillmarinade

Eventueel is vegetarisch, glutenvrij of een andere dieetwens mogelijk. Dit dient u uiterlijk 7 dagen voor uw uitje plaats vindt aan ons door te geven per mail.

Het steengrillen is beschikbaar op

Woensdag 17:30 – 19:30 & 20:30 – 22:30
Donderdag 18:00 – 20:00
Vrijdag: 17:30 – 19:30 & 20:30 – 22:30
Zaterdag: 17:30 – 19:30 & 20:30 – 22:30
Zondag: 18:00 – 20:00

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.