013 580 00 07

Salt ’n Snacker

Reserveren Salt ’n Snacker
Is verplicht
Is verplicht
2 p.p
Selecteer 1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Salt ’n Snacker

Een lekkere mix voor tijdens de pauze? Lekkere nootjes knabbelen tijdens het bowlen? Kies dan voor de Salt ’n snacker.
Let op: alleen af te nemen voor de gehele groep.

Reserveren: verplicht

Wat zit er bij inbegrepen?

Diverse soorten noten
Pinda’s
Cheese fingers

Mocht u één of meerdere allergieën hebben? Geef dit dan tijdens het reserveren door, dan kunnen wij proberen er rekening mee te houden.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!