0135800007

Luxe broodjes lunch

Vanaf € 11.50 pp
Reserveren Luxe broodjes lunch
Is verplicht
Is verplicht
11.50 p.p
€11.50 (Prijs p.p.)
Selecteer 4 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Start je uitje met een heerlijke lunch

Tussen of voor de activiteiten genieten van een lunch? Dat is bij ons mogelijk. Geniet van een heerlijke luxe broodjes lunch. 

Let op! Reserveren is verplicht.

Wat zit er bij de luxe broodjes lunch inbegrepen?

- 2 rijkelijk belegde luxe pistoletjes
- 1 broodje kroket met mosterd en/of mayonaise

Extra informatie

Eventueel is vegetarisch, geen varkensvlees of een andere dieetwens mogelijk. Dit dien je tijdens het reserveren door te geven!

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!