013 580 00 07

Flexible Dining

Reserveren Flexible Dining
Is verplicht
Is verplicht
24 p.p
€24 (Prijs p.p.)
Selecteer 1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Een ideale dinervorm voor ieder!

Zoals de naam al zegt, wordt op deze manier dineren uiterst flexibel. Iedereen krijgt een ‘creditcard’ ter waarde van €24,- welke naar ieders wens kan worden besteed. De ‘creditcard’ kan zowel voor eten als drinken gebruikt worden. Op deze manier doe je het als organisator van bijvoorbeeld een feestje of personeelsuitje voor iedereen goed! Geschikt voor zowel kleinere als grotere groepen.

Let op! Reserveren is verplicht.

Flexible Dining is beschikbaar op:

Vrijdag 16:30 - 20:30
Zaterdag 16:30 - 20:30
Zondag 16:30 - 20:30
Andere dagen zijn eventueel mogelijk op aanvraag.

Kies uit deze gerechten of geniet van een drankje

Tomatensoep
Pannetje stoofvlees
Pannetje goulash
Pannetje runderragout
Pannetje kipragout
Pannetje kipsaté *
Pannetje kip curry
Pannetje Thaise kip
Pannetje kip piri piri *
Pannetje babi pangang
Pannetje shoarma
Pannetje Spaanse gehaktballetjes *
Pannetje kabeljauw kibbeling
* Deze gerechten zijn ook vegetarisch mogelijk
Duo van ijs

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!