0135800007

Broodjes lunch

Vanaf € 15 pp
Reserveren Broodjes lunch
Is verplicht
Is verplicht
15 pp
€15 (Prijs pp)
Selecteer10 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Start je uitje met een heerlijke lunch

Tussen of voor de activiteiten genieten van een lunch? Dat is bij ons mogelijk. Geniet van een heerlijke luxe broodjes lunch. 

Let op! Reserveren is verplicht.

Voor allergie informatie, klik hier: allergieënlijst

Wat zit er bij de broodjes lunch inbegrepen?

- 2 belegde broodjes
- Zacht broodje kroket met mosterd en/of mayonaise

Optioneel bij te boeken;
Tomatensoep € 3,50 p.p.
Brabants worstenbroodje € 2,50 p.p.

Extra informatie

Eventueel is vegetarisch, geen varkensvlees of een andere dieetwens mogelijk. Dit dien je tijdens het reserveren door te geven!

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.