0135800007

Barbecue buffet

Reserveren Barbecue buffet
Is verplicht
Is verplicht
25 p.p
€25 (Prijs p.p.)
Selecteer 30 tot maximaal 150 personen voor deze activiteit

Geniet van al dat heerlijks!

Geniet van een heerlijk barbecue buffet in een van onze gethematiseerde eetzalen. Het vlees wordt live voor u gebakken terwijl je je bord vult met de heerlijke bijgerechten. 

Met 10 verschillende vleessoorten is er genoeg keus voor iedereen! Daarnaast staat er een buffet met de bijgerecht voor je klaar. Dit bestaat uit een gemengde salade, tomatensalade, komkommersalade, aardappelsalade en rundvleessalade. Om het buffet compleet te maken staan er frites, stokbrood met kruidenboter en verschillende sauzen voor je klaar. 

Let op! Reserveren is verplicht.

Wat is het vleesassortiment?

- Kipfilet
- Saté
- Biefstukje
- Worstje
- Hamburger
Én verder aangevuld met iedere week wisselde barbecue vleessoorten.

Eventueel is vegetarisch, glutenvrij of een andere dieetwens mogelijk. Dit dient u uiterlijk 7 dagen voor uw uitje plaats vindt aan ons door te geven per mail.

Het Barbecue buffet is beschikbaar op:

Woensdag: 17:30 – 19:30 & 20:30 – 22:30
Donderdag: 18:00 – 20:00
Vrijdag: 17:30 – 19:30 & 20:30 – 22:30
Zaterdag: 17:30 – 19:30 & 20:30 – 22:30
Zondag: 18:00 – 20:00

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.