0135800007

10 Consumptiemunten

Reserveren 10 Consumptiemunten
Is verplicht
Is verplicht
25 p.p
€25 (Prijs p.p.)
Selecteer 1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Bij afname van 10 consumptiemunten hanteren wij een leuke actie!

Vanaf 10 consumptiemunten betaal je slechts €2,50 per consumptiemunt in plaats van €2,70.

Kom niet voor verassingen te staan en koop van te voren de consumptie munten. Je bepaald dan namelijk van te voren hoeveel consumptie munten je wilt afnemen. Je kunt altijd extra consumptiemunten bij de receptie afnemen. Bij sommige arrangementen zitten standaard al consumptiemunten. Maar ook dan is het mogelijk om consumptiemunten bij te bestellen.

Let op: De gekochte consumptiemunten worden niet retour genomen. Wel zijn ze altijd geldig bij zowel Voltkids Adventure en De Voltage.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!