Familie uitje De Voltage

Familie uitje bij De Voltage

Je wil er gezellig met de familie een dagje tussenuit. De grote vraag is dan natuurlijk: wat gaan we doen? Kom naar De Voltage in Tilburg! Dit Brabantse entertainmentcentrum is het grootste in zijn soort binnen Nederland en biedt voor de hele familie vertier.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje lasergamen voor de kinderen of een rondje indoor karten voor de hele familie? Kies voor een gezellig familie uitje bij De Voltage en je bent verzekerd van een fantastisch dagje uit.

Bezoek voor jouw familie uitje De Voltage en geniet van de mogelijkheden

De Voltage biedt voor ieder wat wils. Zo is er het Fun Casino, de sumo wrestling arena, de Tiroler klimwand en het spectaculaire bungee soccer. Maar ook voor een heerlijke familielunch of uitgebreid diner ben je bij ons aan het goede adres. Jouw familie uitje wordt een groot succes wanneer je De Voltage bezoekt en geniet van de vele mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Arrangementen

Familie uitjes kunnen bij de Voltage naar wens worden ingevuld. Zo is er een apart programma speciaal voor kinderen en kun je op zondag terecht in de Brabantse bistro, waar de zingende ober je zal vermaken. Bekijk al onze arrangementen voor het leukste familie uitje op: arrangementen. Als je jouw familie uitje wilt organiseren, kijk dan op de website van De Voltage voor meer informatie of voor het aanvragen van een vrijblijvende rondleiding.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!