Escape room De Voltage

Ontdek Escape room De Voltage in Tilburg

Zoek je een spannend, uniek en vooral nieuw uitje voor jou en je familie, vrienden of collega’s in de regio Breda, Tilburg? Laat je opsluiten in een van onze escape rooms en ga de uitdaging aan! Jij en je team hebben 45 minuten om alle geheimen te ontdekken en puzzels te ontrafelen om te ontsnappen uit de kamer. Vooraf krijg je uitleg over de werking van het spel, maar zodra je de kamer binnenstapt start het spel gelijk en begint de tijd te lopen. Kijk goed om je heen, probeer alle aanwijzingen te ontdekken en zorg dat je optijd ontsnapt met je groep! 

Onlangs is het totale aantal escape room bij De Voltage op 10 gekomen. Dit komt door de nieuwe toevoeging van Het Ketelhuis, De Keuken, De Fanfare en De Kleedkamer. Escape room heeft een eigen decor, eigen puzzels en eigen raadsels. Bovendien is elke escape room verhaallijn zelf bedacht door een heuse escape room professional. Dat wil zeggen dat iedere escape room bij De Voltage uniek is, nergens anders te vinden in Nederland. De vetste Escaperooms in de regio Breda en Tilburg vind je bij De Voltage. Waar een andere escape rooms buiten Breda en Tilburg om, in Nederland nog wel eens afgeleid is van een andere of zelfs kopieerde varianten te vinden zijn, bent u bij De Voltage verzekerd van een 100% unieke escape room.

Beleef onze 10 Escape Rooms in Tilburg

Bij De Voltage hebben we maar liefst 10 Escape rooms in petto voor je. Elke Escape room heeft een eigen verhaal en raadsels. Wees gerust! Mocht het de eerste keer niet lukken om te ontsnappen, dan heb je nog genoeg mogelijkheden om het nogmaals te proberen met succes. We hebben de volgende spannende Escape rooms:


Onze Speciale Kinder-, kids Escaperoom

Escape room arrangement

Voor een compleet leuke dag is de Escape room ook te combineren met een arrangement. Combineer de escaperooms met andere activiteiten van De Voltage zoals, bowlen, laserschieten, karten en nog vele andere activiteiten. Genoeg sensatie gehad? Combineer de Escape room met een dinner arrangement, waarbij je nog lekker na kunt kletsen en de ervaring kan delen met elkaar. Er is genoeg te beleven bij De Voltage in allerlei vormen en arrangementen.

 

Tips voor een succesvolle escape room ontsnapping

Zoals gezegd is elke escape room bij De Voltage uniek en ontworpen door een professional. Daarom kan het nog wel eens vies tegenvallen om de code te kraken. Wellicht zijn de volgende tips handig voor uw volgende escape room bezoek. Tijdens het verblijf ontdekt u een hoop informatie. Veel van deze informatie is nuttig. Echter is er ook veel informatie binnen een escape room puur om te misleiden. Filter daarom alle informatie op bruikbaarheid. Leg alle verzamelde informatie uit de escape room op een plek waar iedereen er overzicht over heeft. Stop geen informatiestukken ''eventjes'' even in de zakken, de kans dat het bewijsstuk vergeten wordt is zeer groot! Op deze wijze gaat u zeker elke escape room ontcijferen.

Escape Room speciaal voor kinderen. Kids Escape Room

Tevens hebben wij voor de kleine kinderen onder ons een speciaal ingerichte escaperoom. Deze escape room is ingericht in de vorm van een sprookje. Tevens kunnen wij hierbij op verzoek van de kinderen de lichten niet volledig uitdoen. Wij hebben ervaren dat sommige kinderen dat fijn vinden wanneer zij in de kinderescaperoom puzzels aan het oplossen zijn.

.

Ontsnappen toch geen succes? Probeer eens in te breken

Sinds 2016 heeft De Voltage ook 2 break in rooms. De Bankier en De Postkamer break in rooms zijn weer een heel ander concept. Zoals de naam al aangeeft, is het de bedoeling om bij deze rooms in te breken. Weet u de puzzels, raadsels en de code te kraken om in de rooms te komen? Hierbij is de nodige denkkracht nodig. Kom het proberen bij De Voltage.

Escape rooms zijn bestemd voor de echte uitbrekers. Ben jij meer een inbreker? Dat is mooi want bij De Voltage is het sinds kort mogelijk om in te breken in een van onze Break inn rooms. We hebben 2 Break inn rooms gemaakt voor de echte inbrekers. Kun jij inbreken binnen de tijd? Ga samen met je vrienden, collega's of familie aan de slag en ervaar hoe het is om in te breken door middel van spannende en uitdagende opdrachten.

Arrangementen om te ontsnappen

Bent u nou een echte escape room fanaat? Dan heeft De voltage ook speciale arrangementen voor u. Met deze arrangementen kunt u naar hartenlust ontsnappen uit uw favoriete escape room. Ook is er een mogelijkheid tot ontsnappen en inbreken wanneer u het allemaal wilt proberen. Heeft u honger gekregen van al het ontsnappen? Dan zijn er ook meerdere arrangementen om vervolgens lekker een hapje te gaan eten. Wilt u een andere volgorde of andere samenstelling binnen een arrangement? Wij horen graag uw wensen.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!