Escape room De Voltage

Ontdek Escape room De Voltage

Zoek je een spannend, uniek en vooral nieuw uitje voor jou en je familie, vrienden of collega’s? Laat je opsluiten in een van onze escape rooms en ga de uitdaging aan! Jij en je team hebben 45 minuten om alle geheimen te ontdekken en puzzels te ontrafelen om te ontsnappen uit de kamer. Vooraf krijg je uitleg over de werking van het spel, maar zodra je de kamer binnenstapt start het spel gelijk en begint de tijd te lopen. Kijk goed om je heen, probeer alle aanwijzingen te ontdekken en zorg dat je optijd ontsnapt met je groep!

Beleef de 8 Escape rooms

Bij De Voltage hebben we maar liefst 8 Escape rooms in petto voor je. Elke Escape room heeft een eigen verhaal en raadsels. Wees gerust! Mocht het de eerste keer niet lukken om te ontsnappen, dan heb je nog genoeg mogelijkheden om het nogmaals te proberen met succes. We hebben de volgende spannende Escape rooms:

Niet uitbreken maar inbreken?

Escape rooms zijn bestemd voor de echte uitbrekers. Ben jij meer een inbreker? Dat is mooi want bij De Voltage is het sinds kort mogelijk om in te breken in een van onze Break inn rooms. We hebben 2 Break inn rooms gemaakt voor de echte inbrekers. Kun jij inbreken binnen de tijd? Ga samen met je vrienden, collega's of familie aan de slag en ervaar hoe het is om in te breken door middel van spannende en uitdagende opdrachten.

Escape room arrangement

Voor een compleet leuke dag is de Escape room ook te combineren met een arrangement. Combineer de Escape room met andere activiteiten van De Voltage zoals, bowlen, laserschieten, karten en nog vele andere activiteiten. Genoeg sensatie gehad? Combineer de Escape room met een dinner arrangement, waarbij je nog lekker na kunt kletsen en de ervaring kan delen met elkaar. Er is genoeg te beleven bij De Voltage in allerlei vormen en arrangementen.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!