013 580 00 07

Escape Extraordinary ‘Jan van Tilborg’

Reserveren Escape Extraordinary ‘Jan van Tilborg’
Is verplicht

Jan van Tilborg

In de ‘oude’ werkplaats van het Volt Complex, werkte Jan van Tilborg dagelijks aan reparaties van TV’s, radio’s en andere consumenten elektronica. Jan was een genie en wist eigenlijk van geen ophouden, kwam als eerste op t werk, ging als laatste weer naar huis. Hij stierf in de werkplaats in de winter van 1976 een eenzame dood.. de politie denkt aan moord, nog steeds is de zaak niet afgerond, door de vreemde omstandigheden en het zwijgen van de directie is zijn werkplaats afgesloten tot de zaak is opgelost.. Kraken jullie alle raadsels? Dan krijgen jullie misschien de deur wel open….. ontsnappen is niet mogelijk zonder gebruik van jullie hersenen. Teamplay en samenwerking is de sleutel om vrij te komen.
Moeilijkheidsgraad 2

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Veelgestelde vragen

//

Wij zijn met minder dan 4 personen, is deze activiteit dan nog steeds mogelijk?

Deze activiteit is dan nog steeds mogelijk, echter betaald u voor 4 personen en zal de moeilijkheidsgraad net iets hoger liggen. De kamers zijn tenslotte gemaakt voor minimaal 4 personen.

//

Wij hebben iemand onder de 16 jaar in ons gezelschap, mag diegene dan wel meedoen aan deze activiteit?

Natuurlijk, wij brengen enkel een adviesleeftijd naar buiten voor deze activiteit. Dit advies is dan ook niet bindend. Echter is het bedoeld om teleurstelling te voorkomen.

//

Ons gehele gezelschap is onder de 16 jaar is het spelen van deze activiteit dan wel mogelijk?

Het is dan nog steeds mogelijk om deze activiteit te spelen. Wij brengen dit advies naar buiten i.v.m. de moeilijkheidsgraad en om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Indien je toch graag deze activiteit wilt spelen is dit zeker mogelijk. Hou er alleen rekening mee dat er ten alle tijden iemand va 18 jaar of ouder moet meekomen naar De Voltage aangezien er akkoord gegaan dient te worden met de algemene voorwaarden waaronder het enige risico. Deze verklaring mag alleen getekend worden door iemand die 18 jaar of ouder is.

//

Hoelang duurt deze activiteit?

Wij plannen 60 minuten in voor deze activiteit, dit is inclusief uitleg. Hiervan heeft u 45 minuten om te ontsnappen.

//

Kan ik ten alle tijden uit de kamer?

Ja dit is mogelijk, spreek met de begeleider een signaal af voor je de kamer in gaat. Indien je dit signaal naar de camera doet dan zal hij de deur vanaf buiten open maken.

//

Mag ik zelf de kamer kiezen?

Natuurlijk, dit kunt u bij het reserveren doen. Hou er rekening mee dat dit natuurlijk wel op basis van beschikbaarheid is.