Escape Extraordinary Dr. Alfred

Stap in de praktijk van de bedrijfsarts van het Voltcomplex… Kraak jij alle raadsels? Dan ontsnap jij misschien wel…. Escape Extraordinairy, jullie groep is gevangen en ontsnappen is niet mogelijk zonder gebruik van jullie hersenen. Teamplay en samenwerking is de sleutel om vrij te komen.

Vanaf 16 jaar is onze adviesleeftijd.

  • Doelgroep: Volwassenen, Tieners
  • Minimaal aantal personen: 4
  • Minimale lengte: Alle
  • Geschatte tijdsduur: 45 minuten
€ 15,00 p.p.
Totaalprijs:
  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

Escape room Extraordinary Dr. Alfred

Probeer de raadsels te kraken in de escape room van de extraordinary Dr. Alfred. De escape room van de dokter is er eentje vol met geheimen. Weet jij de puzzels op te lossen? Dan ontsnap je uit de behandelkamer. In het kantoor van de escape room moet je goed samenwerken, jullie hersenen goed laten kraken en goed communiceren om de sleutel te vinden en te ontsnappen uit het kantoor van Dr. Alfred. Ben jij er helemaal klaar voor? Probeer dan snel te ontsnappen uit de behandelkamer en maak een reservering. De dokter ontvangt tieners en volwassenen en maakt het je moeilijk om weer uit de behandelkamer te komen met de puzzels en raadsels.

Escape room Dr, Alfred Tilburg

Ben je er helemaal klaar voor om je hersens te laten kraken en een teamspel te gaan spelen? Dan staan wij voor je klaar. Met de escape room van De Voltage vind je een uitdaging waar je goed moet nadenken en met een groep een spelletje kan spelen. Het minimale aantal personen dat bij deze escape room speelt is 4, en de geschatte tijdsduur is 45 minuten. Ben je er klaar voor om uit de escape room van de extraordinary Dr. Alfred te breken? Reserveer dan snel, en wie weet ga je de dokter ontmoeten.