0135800007

Shotjesbowlen

Selecteer activiteit
Selecteer aub een activiteit
Datum is verplicht
p.p

Voor het karten is de minimale lengte van 1.35 meter verplicht. Bij De Voltage zijn er twee verschillende heats: familieheats voor kinderen tot 14 jaar en volwassenheats vanaf 14 jaar. Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij dan kiest u voor de activiteit "familieheat" om online een reservering te plaatsen.


Jij gooit de strikes, wij serveren de shotjes.

Shotjes!

Jij gooit de strikes, wij serveren de shotjes. Voor wie klinkt dit als muziek in de oren?

Voor maar 26,50 euro per baan boek jij het shotjes bowlen voor jouw gezelschap. Probeer in 55 minuten tijd zo veel mogelijk strikes te gooien, bij elke strike serveren wij een shotje naar keuze! Het ideale donderdagavond uitje.

Om de week op donderdag is het om 19.30 en 20.45 shotjes bowlen bij De Voltage.

Willen jullie van te voren een hapje bij ons eten? Dat kan voor maar €27,50,- p.p. !
Kies voor onbeperkt eten van ons pitstopmenu, een heerlijk buffet met gerechten die live voor je bereidt worden. Of ga gezellig met z’n allen van de plaat eten en kies voor het steengrillen.

Extra informatie

Let op: de prijs is 26,50 euro per baan, niet per persoon. Inclusief één shotje voor elke strike die gegooid wordt.

Wil jij het shotjes bowlen vastleggen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op via: 013-5800007

Het shotjes bowlen vind om de week op donderdagavond plaats om 19.30 en 20.45
Startend vanaf week 2.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Veelgestelde vragen

//

Moet ik vooraf reserveren voor het shotjesbowlen?

Ja, dit is wel verstandig. Vergeten je uitje te plannen? Geen probleem wij spreken de mogelijkheden graag met je door!

//

Kan ik extra's toevoegen aan het programma?

Ja natuurlijk, dat is zeker mogelijk! Je kan alle activiteiten en horecaproducten toevoegen aan jullie uitje. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op, wij helpen je dan graag verder.

//

Hoe lang duurt het shotjesbowlen?

Het bowlen duurt 55 minuten. Uiteraard is het mogelijk om daarvoor en daarna nog in onze bar plaats te nemen voor een hapje & drankje.

//

Hoe oud moet je zijn voor het shotjesbowlen?

Iedereen van het gezelschap dient minimaal 18 jaar of ouder te zijn i.v.m. de alcoholische shotjes.