0135800007

Christmas deal

Selecteer activiteit
Selecteer aub een activiteit
Datum is verplicht
p.p

Voor het karten is de minimale lengte van 1.35 meter verplicht. Bij De Voltage zijn er twee verschillende heats: familieheats voor kinderen tot 14 jaar en volwassenheats vanaf 14 jaar. Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij dan moet u bellen naar De Voltage om aan te geven dat het een familieheat betreft.


2x karten en 2x lasergame per persoon!

50,- euro per persoon

Zin om met kerst toch nog even de deur uit te gaan? Met deze deal ga je maar liefst twee heats karten en 2 sessies lasergame per persoon. Genoeg actie om de kerstkilo's er weer vanaf te sporten, maar dan op een leuke manier! En uiteraard zit er genoeg tijd tussen de activiteiten zodat jullie nog even een drankje kunnen drinken in onze gezellig bar.

Extra informatie

Let op: deze deal kan enkel geboekt worden op eerste en tweede kerstdag!

Deze deal bestaat uit:
- 2 heats karten per persoon
- 2 sessies lasergame per persoon
- 5 consumptiemunten per persoon

Voor het karten is de minimale lengte van 1,35 meter verplicht. Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij? Vermeld dit dan bij het telefonisch reserveren van deze deal. Het gezelschap zal dan karten in een Familieheat !

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.