• Geldig op 25 & 26 december 2023

Christmas Deal

Alleen geldig op 25 en 26 december 2023

Maak je klaar voor een magische kerstervaring met onze exclusieve “Christmas Deal”!

Bij De Voltage vieren we de kerst op een speciale manier en bieden we een super deal aan: 2 keer karten en 2 keer lasergamen per persoon voor slechts €29,50 euro.

Met onze “Christmas Deal” willen we zorgen dat iedereen kan genieten van de kerstsfeer bij De Voltage. Of je nu jong of oud bent, een fervent kart- en lasergameliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke kerstactiviteit, deze deal is perfect voor jou.

En het beste van alles is dat onze “Christmas Deal” scherp geprijsd is. Voor slechts €29,50 euro kun je 2 keer karten en 2 keer lasergamen. Het is een kerstcadeau dat je niet kunt weerstaan!

Let op

Voor het karten is de minimale lengte 1.35 meter verplicht. Bij De Voltage zijn er twee verschillende heats: Familieheats, voor kinderen tot 14 jaar inclusief hun ouders- en begeleiders en volwassenheats vanaf 14 jaar.

Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij? Reserveer dan de Christmas Deal Familieheat of neem telefonisch contact op met 013-5800007.

Extra informatie

Als jullie gezelschap uit meer dan 16 personen bestaat is deze activiteit uiteraard nog steeds mogelijk! Neem dan telefonisch contact met ons op.