0135800007

COVID-19

Selecteer activiteit
Selecteer aub een activiteit
Datum is verplicht
p.p

5 Juni om 12.00 uur openen wij eindelijk onze deuren weer! Reserveer snel je bezoek via 013 580 00 07!!

Corona maatregelen
Wij als De Voltage willen een leuk maar veilig uitje aanbieden voor onze gasten. Dit betekend dat wij genoodzaakt zijn een aantal maatregelen te treffen.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

Capaciteit vermindering
De capaciteit is verminderd om de aangescherpte maatregelen van het RIVM in acht te nemen en de 1,5 meter afstand ten alle tijden te waarborgen.

Verplichte looprichtingen
Om ons aan de RIVM richtlijnen te kunnen houden zijn er speciale zichtbare looprichtingen of wachtzones bij instructieruimtes van de activiteiten.

Extra hygiëne maatregelen
De Voltage biedt centrale desinfectiepunten aan en medewerkers desinfecteren contactpunten vaker. Daarnaast bieden wij persoonlijke beschermingsmaterialen aan voor onder andere het karten.

Het dragen van mondkapjes
Het personeel van De Voltage draagt mondkapjes.

Wat verwachten wij van jullie?

Blijf bij gezondheidsklachten thuis
Heb je in de afgelopen 24 uur voorafgaand aan je bezoek aan De Voltage last gehad van verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, reuk- en of smaakverlies, verhoging (tot 38 graden Celcius) en/of koorts (vanaf 38 graden Celcius)? Dan vragen wij je thuis te blijven.

Een reservering te plaatsen voorafgaand van uw bezoek
Vanwege het maximum aantal bezoekers wat wij tegelijkertijd mogen ontvangen is het op voorhand plaatsen van een reservering verplicht, zo ben je verzekerd van een plekje. Dit kan zowel online als telefonisch via 013-5800007.

Het dragen van een mondkapje
Het dragen van een mondkapje is verplicht voor bezoekers van 13 jaar en ouder. Dat betekend dat in het gehele pand het dragen van een mondkapje verplicht is wanneer men loopt. Zodra je hebt plaatsgenomen aan een tafel of deelneemt aan een activiteit is het dragen van een mondkapje niet verplicht. Als je opstaat om naar het toilet te gaan of als je van- of naar de activiteiten verplaatst, dienen deze weer gedragen te worden. Daarnaast wordt dringend geadviseerd om het mondkapje voortdurend te dragen en daarbij het mondkapje zo min mogelijk op en af te zetten.

Was regelmatig je handen
De Voltage biedt buiten de sanitaire voorzieningen op diverse plekken extra desinfectie aan. De RIVM regels voor handen wassen zijn als volgt:

  • Was regelmatig je handen. Ook na het snuiten of hoesten en/of niezen in de elleboog.
  • Was je handen 20 seconden lang met water en zeep, droog je handen daarna goed af.

Houd afstand
Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen die niet binnen jouw huishouden vallen.

Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
Het RIVM raadt aan om te hoesten en niezen aan de binnenkant van je elleboog. Was na snuiten, niesen of hoesten je handen. En gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten, gooi deze daarna direct weg.

Volg eventueel onze instructies op
Het kan voorkomen dat het personeel extra instructies geeft op locatie, wij willen je dan ook graag vragen om deze instructies op te volgen.

Uiteraard wordt er goed gekeken naar uiterlijke kenmerken van het coronavirus. Wij gaan ervan uit dat onze gasten zelf opletten of hun huishouden een bezoek brengen aan De Voltage zonder gezondheidsklachten. Indien wij het nodig vinden vragen wij jou en jouw huishouden om naar huis te gaan in verband met de veiligheid voor onze gasten en medewerkers. Samen zorgen we voor voldoende veiligheid tijdens het dagje uit.

Veelgestelde vragen

//

Kan ik eten en drinken nuttigen tijdens mijn bezoek aan De Voltage?

Tot 22.00 uur is onze bar weer geopend, eigen eten en drinken is niet toegestaan.

//

Mag ik met vrienden of verschillende huishoudens De Voltage bezoeken?

Dat mag met maximaal vier personen van verschillende huishoudens. Houd tijdens je bezoek rekening met alle maatregelen van het RIVM, zoals de 1,5-meterafstandregel. We gaan hierbij uit van het verantwoordelijkheidsgevoel van onze gasten. Huishoudens en kinderen tot en met 12 jaar zijn hierin een uitzondering.

//

Welke betaalmogelijkheden zijn er bij De Voltage?

Bij de Voltage is betaling via PIN, contactloos of contant mogelijk. Wij adviseren zo veel mogelijk contactloos of met de PIN te betalen.

//

Het is voor mij nog niet helemaal duidelijk en ik heb nog vragen!

Wanneer je nog vragen hebt schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt telefonisch contact met opnemen via 013-5800007, via de mail info@devoltage.nl of via de website of Facebook chat.