Congressen De Voltage

Ideaal voor congressen: De Voltage

Niet elke congreszaal is hetzelfde en niet iedere zaal is ideaal voor een congres. Er is echter een congreszaal bij De Voltage welke als onderdeel van het entertainmentcentrum geschikt is voor allerlei congressen. De congreszaal heeft een bijzondere sfeer en biedt vele mogelijkheden voor het evenement. Tevens kun je in één van de restaurants het congres aanvullen met een heerlijke lunch, een dinerbuffet of een borrel. De Voltage is dus de perfecte plek om congressen te houden. Wij organiseren alles omtrent de congressen. Het personeel heeft veel ervaring in het werken op grote congressen. Naast een congres kun je natuurlijk ook voor andere doeleinden onze zalen huren.

Congres bij De Voltage volgens jouw wensen

De Congreszaal van De Voltage heeft een bijzondere industrie look. Met haar hoge plafond en de aankleding brengt zij een sfeer van nijverheid naar voren. De inrichting is daarentegen modern en zeer flexibel. Wanneer je een congres bij De Voltage organiseert, ondersteunen wij jou waar we kunnen. Zo kun je een congres geheel in thema laten omtoveren of een arrangement koppelen aan het congres. Zo kunnen er tussendoor verschillende activiteiten worden gedaan om het congres nog net even wat dynamischer en diverser te maken. Het is allemaal mogelijk bij De Voltage. Klinkt goed toch? Mocht je interesse hebben in ons aanbod, aarzel niet en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of bekijk de mogelijkheden op onze website.

Congreszaal open en toegankelijk

Door het podium van zeven bij vier meter dat zich in de congreszaal in De Voltage bevindt, biedt deze zaal voldoende overzicht. De sprekers zijn zichtbaar voor elke bezoeker. De ambiance en uitstraling zorgen voor een uitstekende plek voor het congres of evenement. De akoestiek is optimaal voor sprekers en muziek. Onze apparatuur is professioneel gekeurd en van hoge kwaliteit. Niks zal het congres in de weg zitten, wij hebben alles al geregeld.

  • Beschikbaar voor 2 tot 2000 personen
  • Service op maat
  • Deskundig advies
  • Professionele apparatuur
  • Ervaring met zakelijke partijen

Andere mogelijkheden

Heb je interesse om met één of meerdere congressen Brabant te bezoeken, neem dan contact op via de website. Voor alle mogelijkheden staan wij je graag te woord. Mocht je nog benieuwd zijn naar onze diverse activiteiten zoals lasergamen en bowlen? Bekijk ons assortiment op activiteiten. Voor arrangementen bekijk je arrangementen.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!