Congressen De Voltage

Ideaal voor congressen: De Voltage

Niet elke congreszaal is hetzelfde en niet iedere zaal is ideaal voor een congres. Er is echter een congreszaal bij De Voltage welke als onderdeel van het entertainmentcentrum geschikt is voor allerlei congressen.

De congreszaal heeft een bijzondere sfeer en biedt vele mogelijkheden voor uw evenement. Tevens kunt u in één van de restaurants uw congres aanvullen met een heerlijke lunch, een dinerbuffet of een borrel.

Congres bij De Voltage volgens uw wensen

De Congreszaal van De Voltage heeft een bijzondere industrie look. Met haar hoge plafond en de aankleding brengt zij een sfeer van nijverheid naar voren. De inrichting is daarentegen modern en zeer flexibel.

Wanneer u uw congres bij De Voltage organiseert, ondersteunen wij u waar we kunnen. Informeer via onze website naar de verschillende mogelijkheden.

Congreszaal open en toegankelijk

Door het podium van zeven bij vier meter dat zich in de congreszaal in De Voltage in Brabant bevindt, biedt deze zaal voldoende overzicht. De sprekers zijn zichtbaar voor elke bezoeker. De ambiance en uitstraling zorgen voor een uitstekende plek voor uw congres of evenement. Congressen bij De Voltage:

  • Beschikbaar voor 2 tot 2000 personen
  • Service op maat
  • Deskundig advies
  • Ervaring met zakelijke partijen

Heeft u interesse om met één of meerdere congressen Brabant te bezoeken, neem dan contact op via de website.

congressen

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!