Bungee Soccer De Voltage

Bungelen met Bungee Soccer

Gewoon een potje voetballen kan op den duur misschien wat saai worden. Maar wat nou als je het spel iets veranderd? Bij De Voltage in Tilburg hebben wij het traditionele voetbal omgetoverd in een uniek spel, Bungee Soccer! Ga samen met je collega´s, vrienden of wie dan ook de strijd aan in ons Bungee Soccer stadion. Met zestien spelers betreed je het stadion. Iedereen neemt zijn plaats in en vervolgens gaat het Bungee Soccer beginnen. Samen met je lotgenoten bungel je in een trapeze aan het plafond, terwijl je met alle souplesse de bal richting het doel probeert te krijgen. Bungee Soccer is een uniek spel waarbij je niet alleen horizontaal over het veld beweegt. Een extra dimensie geeft een extra unieke beleving. Laat het saaie voetbal maar aan profvoetballers over, vanaf nu speel je het plezierige en spannende Bungee Soccer!

Met Bungee Soccer is vermaak gegarandeerd

Je denkt de bal even snel in het doel te kunnen schieten, maar je wordt terug gefloten door de veer. Daar hang je dan, doelloos aan het plafond met een maximale speelruimte van 75 centimeter om je heen. Bungee Soccer is zeker geen makkelijk spel. Je wordt aan de ene kant belemmert door de veer, maar aan de andere kant ben je veel wendbaarder en til je het doodgewone potje voetbal naar een nieuw niveau. Bungee Soccer is een spel wat voor iedereen geschikt is. Jong & oud, groot & klein, werkelijk waar voor iedereen geschikt. Ook perfect om eens even flink te lachen met je beste maatjes. Maar onthoud, Bungee Soccer is zeer competitief en zal alle drang om te winnen naar boven halen. Ervaar nu het hilarische Bungee Soccer spel met:

  • Een echt stadion
  • Een echte scheidsrechter
  • Een coach die mag wisselen
  • Al je vrienden of collega's

Behendigheid gewenst bij Bungee Soccer

Om te scoren vergt Bungee Soccer zowel behendigheid als souplesse. Een goede samenwerking met je medespelers is hierbij ook erg handig. Je bent namelijk niet in staat om het hele veld rond te rennen. Groepen zijn mogelijk vanaf 8 tot 16 personen en een potje Bungee Soccer duurt zo’n 30 minuten. Natuurlijk is Bungee Soccer ook te combineren in een Arrangement. Denk hierbij aan een avondje vol plezier bij De Voltage met bijvoorbeeld Bungee Soccer, Lasergamen en lekker borrelen of dineren. Het is allemaal mogelijk. Klinkt het als muziek in je oren? Kijk dan voor meer informatie over Bungee Soccer op Bungee Soccer.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!