0135800007

Zomerdeal

Vanaf € 29.50 pp
Reserveren Zomerdeal
Is verplicht
Is verplicht
29.50 p.p
€29.50 (Prijs p.p.)
Selecteer 2 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Geniet van vakantie in eigen land met de zomerdeal!

Terug van weggeweest, de zomerdeal van De Voltage! Ga er deze zomer op uit en kom twee keer karten en twee keer lasergame voor slechts €29,50 per persoon. Vind jouw perfecte schuttersplek en versla de tegenpartij in de grootste lasergame area van Noord-Brabant. Daarna manoeuvreer jij de karts door één van de uitdagende bochtencombinaties en vlieg jij over de fly-over met snelheden tot wel 50 kilometer per uur.

Extra informatie

Twee keer karten & twee keer lasergame per persoon.

Het dragen van een balaclava is momenteel verplicht tijdens het karten. Deze kan je zelf meenemen of ter plaatse aan de kassa aanschaffen voor €1,-.

Geldig van 10 juli t/m 5 september.

Lees de FAQ voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud & lang moet je zijn voor de zomerdeal?

Je moet minimaal 6 jaar én 1.35 meter lang zijn om deel te mogen nemen aan het karten, anders pas je helaas niet met je voeten bij de pedalen. Tot 14 jaar rijd je in een familieheat met andere kinderen en familieleden. Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij je gezelschap? Boek dan telefonisch de zomerdeal, dan zorgen wij ervoor dat jullie in een familieheat rijden. Voor deelname aan een activiteiten van De Voltage dient er een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden. Dit mag 1 persoon doen voor de groep echter dient deze dan wel fysiek aanwezig te zijn bij de Voltage.

//

Wanneer is de zomerdeal geldig?

De zomerdeal is geldig van 10 juli t/m 5 september gedurende onze openingsuren, dus ook in het weekend! Daarnaast zijn wij vanaf 24 juli t/m 5 september (zomervakantie regio zuid) ook extra geopend: elke dan vanaf 12.00 uur. Check altijd even onze openingstijden op onze website.

//

Spelen wij deze activiteiten met ons eigen gezelschap?

Nee, beide activiteiten zijn op open-inschrijving. Er kunnen maximaal 16 personen tegelijkertijd karten & 18 personen deelnemen aan een lasergame sessie.

//

Wat is de tijdsduur van de zomerdeal?

Eén kartheat duurt 12 minuten waarvan je 10 minuten daadwerkelijk aan het rijden bent. Eén sessie lasergame duurt 15 minuten waarvan je 12 minuten aan het spelen bent. Voor aanvang van beide activiteiten krijg je altijd nog een algemene uitleg. Tussen de activiteiten in zitten pauzes, zodat je even op adem kan komen.

//

LET OP, alcohol en verdovende middelen verboden!

Het is een ieder verboden aan de activiteiten deel te nemen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank en/ of verdovende middelen.