0135800007

Shoot, Shoot & Bowl

Reserveren Shoot, Shoot & Bowl
Is verplicht
Is verplicht
23.00 p.p
€23.00 (Prijs p.p.)
Selecteer 4 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Wat je allemaal gaat doen

Klassieke maar enerverende combinatie!

Ga eerst bowlen in een sfeervolle bowling hall en ga daarna 2x lasergame in de grootste lasergame area van Noord-Brabant. Tijdens het spel klim je over de verschillende obstakels, ontkom je aan de tegenpartij door de rook- en licht effecten. Vind jouw perfecte schuttersplek en versla de tegenpartij. Wij maken gebruik van het nieuwste lasergame systeem van Lasermaxx: EVO-5 Laser-System. Met dit systeem zijn wij in de mogelijkheid om tot wel 6 teams per sessie te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om free-for-all te spelen. Dit kun je bespreken bij de Lasergame instructie met de begeleider.

Veelgestelde vragen

//

Wat is belangrijk om te weten?

Bij elke activiteit zijn er variƫrende aspecten waar je als gast rekening mee kan houden. Kijk daarom bij de verschillende activiteiten en horecaproducten op de specifieke pagina's voor al de veelgestelde vragen!

//

Kan ik onderdelen toevoegen aan het arrangement?

Ja natuurlijk, dat is zeker mogelijk! Je kan alle activiteiten, workshops en horecaproducten toevoegen aan jullie uitje, precies zoals jullie dat wensen. Neem telefonisch contact met ons op of per e-mail, wij helpen je dan graag verder.

//

Hoe ziet ons uitje eruit als wij met veel mensen komen?

Mochten jullie met meer dan 16 personen komen dan delen wij de totale groep op in verschillende groepen, deze kun je zelf aanleveren naar wens. Elke groep gaat dan de diverse activiteiten spelen waarna jullie uiteraard terugkomen voor een gezamenlijke pauze, onder het genot van een drankje de toffe ervaringen delen! Uiteraard geniet je ook gezamenlijk van het diner.