0135800007

Shoot, Shoot & Bowl

Vanaf € 23.00 pp
Reserveren Shoot, Shoot & Bowl
Is verplicht
Is verplicht
23.00 p.p
€23.00 (Prijs p.p.)
Selecteer 4 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Wat je allemaal gaat doen

Klassieke maar enerverende combinatie!

Ga eerst bowlen in een sfeervolle bowling hall en ga daarna 2x lasergame in de grootste lasergame area van Noord-Brabant. Tijdens het spel klim je over de verschillende obstakels, ontkom je aan de tegenpartij door de rook- en licht effecten. Vind jouw perfecte schuttersplek en versla de tegenpartij. Wij maken gebruik van het nieuwste lasergame systeem van Lasermaxx: EVO-6 Laser-System. Met dit systeem zijn wij in de mogelijkheid om tot wel 6 teams per sessie te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om free-for-all te spelen. Dit kun je bespreken bij de Lasergame instructie met de begeleider.

Veelgestelde vragen

//

Spelen wij bij Lasergame met ons eigen gezelschap?

Nee Lasergame is op open-inschrijving. Er kunnen tegelijkertijd 18 spelers deelnemen aan een sessie. Mocht je een sessie exclusief willen afnemen dan kan dat, de kosten hiervan bedragen €198,- per sessie, hierbij koop je de 18 plekken op.

//

Met hoeveel mensen kan ik tegelijk bowlen?

Wij hebben 4 banen naast elkaar waar 7 personen per baan op kunnen. Daarnaast hebben we ook nog onze 2 adventure banen waar ook 7 personen per baan tegelijk op kunnen. Meer informatie over onze banen vindt je hier.

//

Kan ik onderdelen toevoegen aan het arrangement?

Ja natuurlijk, dat is zeker mogelijk! Je kan alle activiteiten, workshops en horecaproducten toevoegen aan jullie uitje, precies zoals jullie dat wensen. Neem telefonisch contact met ons op of per e-mail, wij helpen je dan graag verder.