013 580 00 07

Racing Day

Reserveren Racing Day
Is verplicht
Is verplicht
46.50 p.p
Selecteer 10 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Wat je allemaal gaat doen

Racing Day

Coureurs opgelet! Dit is het perfecte arrangement voor jullie. Vandaag kun je laten zien wie de snelste is in onze super snelle Sodi karts over onze 450m lange kartbaan. Met een snelheid tot wel 50 kilometer scheur jij zo over onze fly-over en door de vele bochten. Bij binnenkomst ontvangen jullie allereerst een welkomstdrankje en vanuit onze grote bar kun je alvast een kijkje nemen op het circuit. In totaal worden er maar liefst 3 heats gereden. Tot slot zal er een prijsuitreiking plaatsvinden en zal de overwinning gevierd worden met een schaal bittergarnituur.

Veelgestelde vragen

//

Wat is belangrijk om te weten?

Bij elke activiteit zijn er variërende aspecten waar je als gast rekening mee kan houden. Kijk daarom bij de verschillende activiteiten en horecaproducten op de specifieke pagina's voor al de veelgestelde vragen!

//

Kan ik onderdelen toevoegen aan het arrangement?

Ja natuurlijk, dat is zeker mogelijk! Je kan alle activiteiten, workshops en horecaproducten toevoegen aan jullie uitje, precies zoals jullie dat wensen. Neem telefonisch contact met ons op of per e-mail, wij helpen je dan graag verder.

//

Hoe ziet ons uitje eruit als wij met veel mensen komen?

Mochten jullie met meer dan 16 personen komen dan delen wij de totale groep op in verschillende groepen, deze kunt u zelf aanleveren naar wens. Elke groep gaat dan de diverse activiteiten spelen waarna jullie uiteraard terugkomen voor een gezamenlijke pauze, onder het genot van een drankje de toffe ervaringen delen! Uiteraard geniet je ook gezamenlijk van het diner.

//

Rijden wij met ons eigen gezelschap op de kartbaan?

U rijdt niet alleen met uw eigen gezelschap op de kartbaan, echter is dit wel mogelijk. U kunt dan een exclusieve kart heat afnemen. De kosten hiervan bedragen €240,- per heat. U koopt hierbij 16 plekken af.