0135800007

Racing Day

Vanaf € 49.50 pp
Reserveren Racing Day
Is verplicht
Is verplicht
49.50 p.p
€49.50 (Prijs p.p.)
Selecteer 10 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Wat je allemaal gaat doen

Elke heat weer blijf jij je verbeteren!

Coureurs opgelet! Dit is het perfecte arrangement voor jullie. Vandaag kun je laten zien wie de snelste is in onze super snelle Sodi karts over onze 450m lange kartbaan. Met een snelheid tot wel 50 kilometer scheur jij zo over onze fly-over en door de vele bochten. Bij binnenkomst ontvangen jullie allereerst een welkomstdrankje en vanuit onze grote bar kun je alvast een kijkje nemen op het circuit. In totaal worden er maar liefst 3 heats gereden. Tot slot zal er een prijsuitreiking plaatsvinden en zal de overwinning gevierd worden met een drankje!

Veelgestelde vragen

//

Kan ik onderdelen toevoegen aan het arrangement?

Ja natuurlijk, dat is zeker mogelijk! Je kan alle activiteiten, workshops en horecaproducten toevoegen aan jullie uitje, precies zoals jullie dat wensen. Neem telefonisch contact met ons op of per e-mail, wij helpen je dan graag verder.

//

Hoe ziet ons uitje eruit als wij met veel mensen komen?

Mochten jullie met meer dan 16 personen komen dan delen wij de totale groep op in verschillende groepen, deze kun je zelf aanleveren naar wens. Elke groep gaat dan de diverse activiteiten spelen waarna jullie uiteraard terugkomen voor een gezamenlijke pauze, onder het genot van een drankje de toffe ervaringen delen!

//

Rijden wij met ons eigen gezelschap op de kartbaan?

Je rijdt niet alleen met je eigen gezelschap op de kartbaan, echter is dit wel mogelijk. Je kunt dan een exclusieve kart heat afnemen. De kosten hiervan bedragen €264,- per heat. Je koopt hierbij 16 plekken af.