013 580 00 07

Kerstarrangement  

Reserveren Kerstarrangement  
Is verplicht
Is verplicht
56 p.p
€56 (Prijs p.p.)
Selecteer 4 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Wat je allemaal gaat doen

Jingle bells!

Op zoek naar een gezellige en actieve kerstdag waarbij je heerlijk eten en drinken kan combineren met toffe activiteiten? Kijk dan eens naar ons kerstarrangement! Kies uit een sessie Lasergame of Karten, leef je uit op de bowlingbaan, geniet van een portie minisnacks en vijf consumptiemunten en sluit de dag af met bourgondisch steengrillen.

Dit arrangement is zowel 1e- als 2e kerstdag mogelijk.

Veelgestelde vragen

//

Wat is belangrijk om te weten?

Bij elke activiteit zijn er variërende aspecten waar je als gast rekening mee kan houden. Kijk daarom bij de verschillende activiteiten en horecaproducten op de specifieke pagina's voor al de veelgestelde vragen!

//

Kan ik onderdelen toevoegen aan het arrangement?

Ja natuurlijk, dat is zeker mogelijk! Je kan alle activiteiten, workshops en horecaproducten toevoegen aan jullie uitje, precies zoals jullie dat wensen. Neem telefonisch contact met ons op of per e-mail, wij helpen je dan graag verder.

//

Hoe ziet ons uitje eruit als wij met veel mensen komen?

Mochten jullie met meer dan 16 personen komen dan delen wij de totale groep op in verschillende groepen, deze kunt u zelf aanleveren naar wens. Elke groep gaat dan de diverse activiteiten spelen waarna jullie uiteraard terugkomen voor een gezamenlijke pauze, onder het genot van een drankje de toffe ervaringen delen! Uiteraard geniet je ook gezamenlijk van het diner.