0135800007

Karten, Lasergame, Escape Room, Bowl & Eat

Reserveren Karten, Lasergame, Escape Room, Bowl & Eat
Is verplicht
Is verplicht
72.50 p.p
€72.50 (Prijs p.p.)
Selecteer 4 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Wat je allemaal gaat doen

Onze nummer 1!

Geniet een hele dag lang van de leukste spellen; karten, lasergame, escape room en bowlen. Ga eerst karten op ons 450m lange circuit, vervolgens bowlen in onze sfeervolle bowling hall, ontsnappen jullie daarna binnen de 45 minuten uit onze escape room en verslaan jullie je tegenstander op ons grootste lasergame area van Noord-Brabant? Voor, na of tussen de activiteiten door kun je genieten van één van onze dineropties. Als dineroptie kun je kiezen uit: bourgondisch steengrillen, onze plate gerechten (bij deze optie is er een korting van €8,- van toepassing), het pitstopmenu of het unieke flexible dining.

De volgorde van de verschillende activiteiten kunnen we aanpassen, echter zal het programma altijd met de activiteit karten beginnen.

Onze 8 kamers hebben verschillende moeilijkheidsgraden, laat je hierover goed informeren! Meer informatie over de Escape Rooms en de moeilijkheidsgraad is hier te vinden.

Veelgestelde vragen

//

Wat is belangrijk om te weten?

Bij elke activiteit zijn er variërende aspecten waar je als gast rekening mee kan houden. Kijk daarom bij de verschillende activiteiten en horecaproducten op de specifieke pagina's voor al de veelgestelde vragen!

//

Kan ik onderdelen toevoegen aan het arrangement?

Ja natuurlijk, dat is zeker mogelijk! Je kan alle activiteiten, workshops en horecaproducten toevoegen aan jullie uitje, precies zoals jullie dat wensen. Neem telefonisch contact met ons op of per e-mail, wij helpen je dan graag verder.

//

Hoe ziet ons uitje eruit als wij met veel mensen komen?

Mochten jullie met meer dan 16 personen komen dan delen wij de totale groep op in verschillende groepen, deze kun je zelf aanleveren naar wens. Elke groep gaat dan de diverse activiteiten spelen waarna jullie uiteraard terugkomen voor een gezamenlijke pauze, onder het genot van een drankje de toffe ervaringen delen! Uiteraard geniet je ook gezamenlijk van het diner.