0135800007

Escape & Eat

Reserveren Escape & Eat
Is verplicht
Is verplicht
40 p.p
€40 (Prijs p.p.)
Selecteer 4 tot maximaal 8 personen voor deze activiteit

Wat je allemaal gaat doen

Ontsnappen en smullen!

Wordt samen met je gezelschap opgesloten in één van onze 8 Escape rooms. Ga samen opzoek naar de 8 cijferige code om te ontsnappen. Geduld, motivatie, samenwerken en luisteren zijn van groot belang tijdens dit arrangement. Geniet van tevoren of erna van een lekker hapje! Als dineroptie kun je kiezen uit: bourgondisch steengrillen, het unieke flexible dining onze plate gerechten (bij deze optie is er een korting van €8,- van toepassing) of het pitstopmenu .

Onze 8 kamers hebben verschillende moeilijkheidsgraden, laat je hierover goed informeren! Meer informatie over de Escape Rooms en de moeilijkheidsgraad is hier te vinden.

Veelgestelde vragen

//

Wat is belangrijk om te weten?

Bij elke activiteit zijn er variërende aspecten waar je als gast rekening mee kan houden. Kijk daarom bij de verschillende activiteiten en horecaproducten op de specifieke pagina's voor al de veelgestelde vragen!

//

Kan ik onderdelen toevoegen aan het arrangement?

Ja natuurlijk, dat is zeker mogelijk! Je kan alle activiteiten, workshops en horecaproducten toevoegen aan jullie uitje, precies zoals jullie dat wensen. Neem telefonisch contact met ons op of per e-mail, wij helpen je dan graag verder.

//

Hoe ziet ons uitje eruit als wij met veel mensen komen?

Mochten jullie met meer dan 16 personen komen dan delen wij de totale groep op in verschillende groepen, deze kun je zelf aanleveren naar wens. Elke groep gaat dan de diverse activiteiten spelen waarna jullie uiteraard terugkomen voor een gezamenlijke pauze, onder het genot van een drankje de toffe ervaringen delen! Uiteraard geniet je ook gezamenlijk van het diner.