0135800007

Bowl, Drive & Eat

Reserveren Bowl, Drive & Eat
Is verplicht
Is verplicht
45 p.p
€45 (Prijs p.p.)
Selecteer 4 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Wat je allemaal gaat doen

Alles voor een tof uitje!

Dit arrangement is speciaal voor de echte bowl en kartliefhebbers. Ga eerst bowlen in een sfeervolle bowling hall en race daarna in onze super snelle Sodi karts over onze 450m lange kartbaan. Met een snelheid tot wel 50 kilometer scheur jij zo over onze fly-over en door de vele bochten. Voor, na of tussen de activiteiten door kunt u genieten van één van onze dineropties. Als dineroptie kunt u kiezen uit: bourgondisch steengrillen, onze plate gerechten (bij deze optie is er een korting van €8,- van toepassing), het unieke flexible dining of het pitstopmenu .

Ben jij 6 jaar of ouder en minimaal 1,35m en wil jij graag met jouw gezelschap bij ons komen karten? Dit is mogelijk in onze familieheats. Op onze 450m lange kartbaan kan je samen met jou papa en/of mama komen karten. Samen met andere kinderen en hun gezelschap zullen jullie gaan racen. Om een familieheat te reserveren kun je telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers of per mail.

Veelgestelde vragen

//

Wat is belangrijk om te weten?

Bij elke activiteit zijn er variërende aspecten waar je als gast rekening mee kan houden. Kijk daarom bij de verschillende activiteiten en horecaproducten op de specifieke pagina's voor al de veelgestelde vragen!

//

Kan ik onderdelen toevoegen aan het arrangement?

Ja natuurlijk, dat is zeker mogelijk! Je kan alle activiteiten, workshops en horecaproducten toevoegen aan jullie uitje, precies zoals jullie dat wensen. Neem telefonisch contact met ons op of per e-mail, wij helpen je dan graag verder.

//

Hoe ziet ons uitje eruit als wij met veel mensen komen?

Mochten jullie met meer dan 16 personen komen dan delen wij de totale groep op in verschillende groepen, deze kunt u zelf aanleveren naar wens. Elke groep gaat dan de diverse activiteiten spelen waarna jullie uiteraard terugkomen voor een gezamenlijke pauze, onder het genot van een drankje de toffe ervaringen delen! Uiteraard geniet je ook gezamenlijk van het diner.