0135800007

Bararrangement

Reserveren Bararrangement
Is verplicht
Is verplicht
12.00 p.p
€12.00 (Prijs p.p.)
Selecteer 4 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Wat je allemaal gaat doen

Alle pins moeten om!

Wil je met vrienden of collega’s gaan bowlen? Kom naar de bowlingbaan van De Voltage in Tilburg. Bij De Voltage bowlen jullie in een sfeervolle bowling hal. Dit arrangement is zeer geschikt voor grote groepen. Het bowlen is inclusief 2 consumptiemunten voor een drankje en een portie bitterballen.

Veelgestelde vragen

//

Wat is belangrijk om te weten?

Bij elke activiteit zijn er variërende aspecten waar je als gast rekening mee kan houden. Kijk daarom bij de verschillende activiteiten en horecaproducten op de specifieke pagina's voor al de veelgestelde vragen!

//

Kan ik onderdelen toevoegen aan het arrangement?

Ja natuurlijk, dat is zeker mogelijk! Je kan alle activiteiten, workshops en horecaproducten toevoegen aan jullie uitje, precies zoals jullie dat wensen. Neem telefonisch contact met ons op of per e-mail, wij helpen je dan graag verder.

//

Hoe ziet ons uitje eruit als wij met veel mensen komen?

Mochten jullie met meer dan 16 personen komen dan delen wij de totale groep op in verschillende groepen, deze kun je zelf aanleveren naar wens. Elke groep gaat dan de diverse activiteiten spelen waarna jullie uiteraard terugkomen voor een gezamenlijke pauze, onder het genot van een drankje de toffe ervaringen delen! Uiteraard geniet je ook gezamenlijk van het diner.

//

Wij zijn met minder dan 4 personen, is het dan nog steeds mogelijk om te bowlen?

Natuurlijk geen enkel probleem, echter betaal je dan voor 4 personen.