013 580 00 07

Zomerdeal 1: 2x Karten & 2x Lasergame

Reserveren Zomerdeal 1: 2x Karten & 2x Lasergame
Is verplicht
Is verplicht
27 p.p
Selecteer 2 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit
Offerte aanvragen

Zomerdeal 1: 2x Karten & 2x Lasergame

Wegens de corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Ze zijn er weer!

Slecht weer of heb jij het wel even gehad met dat luieren? Kom een actieve dag bij ons genieten van deze zomerdeal. Twee heats karten en twee sessies lasergame voor slechts 27,- euro!

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Veelgestelde vragen

//

Wat zijn de spelregels met betrekking tot deze actie?

Het is verplicht om telefonisch te reserveren voor deze actie. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, vouchers of kortingen.

//

Wat is belangrijk om te weten?

Bij elke activiteit zijn er variërende aspecten waar je als gast rekening mee kan houden. Kijk daarom bij de betreffende activiteiten op de pagina's voor al de veelgestelde vragen!