0135800007

Wie is de Mol?

Vanaf € 22 pp
Reserveren Wie is de Mol?
Is verplicht
Is verplicht
22 pp
€22 (Prijs pp)
Selecteer10 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

LET OP! Deze activiteit kunt u niet online boeken

Door de gezellige straatjes van Tilburg en langs de mooie gebouwen!

Speel Wie is de Mol bij De Voltage. Met je vrienden, familie, collega's ga je de stad Tilburg in. Door de gezellige straatjes en langs de mooie gebouwen is Tilburg jullie speelveld in dit spannende en vermakelijke spel. Wie blijkt er uiteindelijk niet te vertrouwen? Bedriegen en bedrogen worden is onderdeel van dit populaire spel.

Wie is de Mol is een spannende activiteit voor een leuk dagje uit.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

Wij hanteren een advies leeftijd van 12 jaar en ouder. Het is dus mogelijk om deze activiteit te doen met een gezelschap waar ook kinderen onder de 12 jaar bij zitten dan kunnen de volwassenen meehelpen. Maar alleen kinderen onder de 12 jaar adviseren wij niet.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Ja, deze activiteit speel je alleen met je eigen gezelschap.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Deze activiteit duurt 120 minuten inclusief instructie met koffie/thee en een lekkernij.

//

Wij zijn niet met het minimale aantal personen, kunnen wij deze activiteit dan nog doen?

Natuurlijk is dat mogelijk! Echter betaal je dan voor minimaal 10 personen.

//

Indien het weer tegenzit is het dan mogelijk deze activiteit om te zetten naar een andere activiteit?

Dit is helemaal afhankelijk van de beschikbaarheid van de activiteiten op dat moment. Om deze reden adviseren wij dan ook deze activiteit in de lente/zomer te boeken.